Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα σήμερα 26/1, με Σελήνη στην Παρθένο: Δύσκολη δουλειά, μα κάποιος πρέπει να την κάνει…
Τα άστρα σήμερα 26/1, με Σελήνη στην Παρθένο: Δύσκολη δουλειά, μα κάποιος πρέπει να την κάνει... thumbnail

Τα άστρα σήμερα 26/1, με Σελήνη στην Παρθένο: Δύσκολη δουλειά, μα κάποιος πρέπει να την κάνει…

Το στίγμα στην σημερινή ημέρα δίνει η Σελήνη, η οποία στις 5:46 τα ξημερώματα, περνά στο ζώδιο της Παρθένου, ευνοώντας σημαντικά τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας! Επίσης, μπορούμε να καταπιαστούμε με όλες εκείνες τις εκκρεμότητες που συνεχώς αναβάλαμε ως τώρα και να τις διευθετήσουμε οριστικά!

Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη και αντίθεση με Ποσειδώνα


Στις 11:50 το πρωί, το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δίνει καμία πρόσθετη ώθηση και διευκόλυνση σε ό,τι αφορά πρακτικού τύπου ζητήματα, ενώ ευνοεί πάρα πολύ συζητήσεις και διαπραγματεύσεις επαγγελματικού περιεχομένου. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις ενδεχομένως να δώσει και λύσεις ή εξυπηρετήσεις, που προωθούν σημαντικά τις υποθέσεις μας. Επίσης, οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για να ασχοληθούμε με τις δουλειές του σπιτιού, να ομορφύνουμε το χώρο μας και να ενισχύσουμε την ενέργειά του, φέρνοντας έναν άνεμο ανανέωσης στο χώρο μας!

 

Στις 9:25 το βράδυ, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δυσκολεύει αρκετά τις βραδινές ώρες, μια και… ''χτυπά'' κατευθείαν στο συναίσθημα! Συναισθήματα δύσκολα, που έχουν να κάνουν ενδεχομένως με την έλλειψη και την απόσταση απο τα πρόσωπα που αγαπάμε, το παράπονο ή τη μοναξιά, ενισχύονται σημαντικά στις ώρες αυτές, δυσκολεύοντας τον ψυχισμό μας που αναζητά διεξόδους, που συνήθως όμως δεν είναι οι κατάλληλες!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στην Παρθένο


ΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, εσείς απολαμβάνετε την εύνοια της Σελήνης σήμερα και μπορείτε να προωθήσετε σχέδια, ιδέες και φιλοδοξίες, μια και οι πρωινές ώρες είναι οι πλέον κατάλληλες για επαγγελματικές συζητήσεις, ενώ παράλληλα βελτιώνονται και οι προσωπικές σχέσεις σας!

myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X