14 τσαντάκια που φοράμε σε γάμο!

Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του περισσότερες εξόδους με φίλους, αλλά ακόμα πιο πολλούς γάμους ή πιο επίσημες περιστάσεις, για τις οποίες πρέπει να φροντίσουμε να είμαστε κατάλληλα ντυμένες. Ένα από τα πιο σημαντικά και -συχνά από τα πιο δύσκολα αξεσουάρ να βρει κανείς-, είναι το βραδινό τσαντάκι. Γι’αυτό τον λόγο ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς τα καλύτερα. 

Για μια έξοδο με φίλους, για την οποία θέλετε να είστε κομψή αλλά και αρκετά  casual, οι καλύτερες επιλογές είναι clutches και wristlets με λουράκια στον καρπό ή μικρές τσάντες για τον ώμο που μπορούν όμως ταυτόχρονα και να τοποθετηθούν και χιαστί στον κορμό, όπως η λευκή Rebecca MInkoff που σας προτείνουμε. Απλά και ουδέτερα χρώματα όπως μαύρο, λευκό και γκρι επιτρέπουν πολλούς συνδυασμούς με πολλά διάφορα ρούχα και στυλ.

Πάνω, από αριστερά:

Μικρό τσαντάκι – πορτοφόλι με εσωτερική θήκη smartphone Marc by Marc Jacobs, 152€ http://shop.nordstrom.com/s/marc-by-marc-jacobs-tangram-smart-phone-wristlet/3523519

Κάτω, από αριστερά:

Για πιο επίσημες περιστάσεις, όπως οι γάμοι, θα επιλέξουμε ένα clutch, είτε σαν μακρόστενο φάκελο είτε σαν box clutch. Εδώ είναι οι προτάσεις μας για σας. Οι περισσότερες  τσάντες έχουν και επιπλέον αλυσίδα για να μπορείτε να κρεμάσετε τα τσαντάκια και από τον ώμο σας.

Πάνω, από αριστερά: 

Κόκκινο clutch με επιπλέον λουράκι-αλυσίδα “Milly”, 296€ http://shop.nordstrom.com/s/milly-claudia-minaudiere/3453664

Δίχρωμο clutch με επιπλέον λουράκι Brahmin, 158€  http://shop.nordstrom.com/s/brahmin-vineyard-alexis-clutch/3491373

 

Κάτω, από  αριστερά:

Χρυσό box clutch με σμάλτο και επιπλέον λουράκι-αλυσίδα Tasha, 80€ http://shop.nordstrom.com/s/tasha-pearlier-box-clutch/3507525

Χρυσό μεταλλικό clutch Glint, 47€ http://shop.nordstrom.com/s/glint-linear-ridge-clutch/3425765

Από αριστερά:

Clutch μεγάλου μεγέθους Sergio Rossi, 585€ http://www.stylebop.com/product_details.php?id=449371

Box clutch σε μαύρο και χρυσό Lanvin, 1.600€ http://www.matchesfashion.com/product/126949


Σχετικά άρθρα