5 κομμάτια που μπορούμε να “δανειστούμε” από τη ντουλάπα του καλού μας!

Σίγουρα όλες έχουμε φορέσει ένα μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο του φίλου μας, ας δούμε λοιπόν τι μπορούμε να δανειστούμε από τη ντουλάπα του για καθημερινά boy fashion look.

1. Το καθημερινό φανελάκι του.

Είναι φαρδύ, άνετο και άμα το συνδυάσουμε με ένα skinny jean και ένα πολύ ιδιαίτερο κολιέ, βραχιόλια και φορώντας ή τα ankle boots μας και το δερμάτινο jacket μας για πιο rock εμφάνιση ή με ένα ζευγάρι πλατφόρμες και ένα blazer σε έντονο χρώμα για πιο glam girly look!

2. Το ρολόι του.

Τα ανδρικά ρολόγια είναι δημοφιλή στις γυναίκες τα τελευταία χρόνια. Αλλά άμα δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε ένα δικό μας απλά φοράμε του καλού μας! Τα φοράμε με οποιοδήποτε outfit καθημερινά! Για να το κάνουμε πιο girly φοράμε πολλά βραχιόλια μαζί και αποφεύγουμε τα πολύ rock με trucks.

3.Tο πουλόβερ του.

Όλα τα περιοδικά και sites μόδας φέτος γράψανε για το πουλόβερ στην oversight εκδοχή του. Ευκαιρία λοιπόν να το φορέσουμε και να μυρίζουμε το άρωμα του!

 

4. Το jean παντελόνι του

Τα φαρδιά – βράκες jeans μας απασχολούν πάρα πολύ τις τελευταίες 3 σεζόν. Να λοιπόν ο τρόπος να μη γεμίσουμε τη ντουλάπα μας με πολλά σχέδια και σπαταλήσουμε τσάμπα χρήματα αφού μπορούμε να δανειστούμε! Το φοράμε συνήθως με πιο στενές μπλούζες από πάνω, πολλά αξεσουάρ και γόβες για πιο safe επιλογή, αλλά αν είμαστε τολμηρές εγώ το προτείνω με oversight μακό η πουλόβερ με επίσης πολλά αξεσουάρ ένα πολύ ψηλό ζευγάρι παπούτσια, ένα σκούφο για τα μαλλιά και το military jacket μας και έτσι να κάνουμε ένα όμορφο συνδυασμό πολλών τάσεων μαζί!

 

5. Το πουκάμισό του.

Εννοείται το πουκάμισο! Πόσες φορές πήγαμε και αγοράσαμε πουκάμισα φαρδιά για να τα φοράμε; Πολλές φαντάζομαι.. Άμα βαρεθήκατε τα δικά σας καιρός να ανανεωθείτε χωρίς να χαλάσετε χρήματα. Ειδικά τώρα που είναι σχεδόν unisex οι φόρμες και τα σχέδια. Τα φοράμε με jean παντελόνια, σορτσάκια, φούστες, φορέματα σχεδόν με τα πάντα!

Πηγή: fashionaddicted.gr

Σχετικά άρθρα