Αρχική / Teens / Τι εννοεί όταν σου λέει «Θέλω να κάνουμε ένα διάλειμμα στη σχέση μας»;
Τι εννοεί όταν σου λέει «Θέλω να κάνουμε ένα διάλειμμα στη σχέση μας»;  thumbnail

Τι εννοεί όταν σου λέει "Θέλω να κάνουμε ένα διάλειμμα στη σχέση μας";

Να σου πω τι πιστεύω: Tο να λέει «θέλω να κάνω ένα διάλειμμα από τη σχέση μας» σημαίνει πως θέλει να χωρίσετε. Μακάρι να έχω άδικο και η δική σου περίπτωση να αποτελεί εξαίρεση. Πιστεύω πως προσπαθεί σιγά σιγά να απομακρυνθεί από εσένα. Μήπως να τον ξεφορτωνόσουν μια και καλή; Ας αναλύσουμε λίγο παραπάνω την κατάσταση. 
Πολλές φορές το ταίρι μας μπορεί να πει κάτι τέτοιο όταν του έχει συμβεί κάτι σοβαρό οικογενειακό. Λοιπόν, εγώ πιστεύω πως αν είναι έτσι πρόκειται για πρόφαση. Όταν κάποιου του συμβαίνει κάτι πολύ άσχημο, χρειάζεται να έχει δίπλα του ανθρώπους που τον αγαπούν και που αγαπά και ο ίδιος, όχι να τους βγάζει-υποτίθται και προσωρινά- από τη ζωή του. 
Κάτι επίσης που πρέπει να ξεκαθαρίσεις. Σε αυτό το διάλειμμα επιτρέπεται να γνωρίζετε άλλα άτομα; Γιατί αν σου είπε πως θέλει να κάνετε ένα διάλειμμα για να μείνει λίγο μόνος, εννοεί τελείως μόνος ή με παρέα; Και αν είναι έτσι αυτό τι σημαίνει; Πως αυτός θα ρίξει μια ματιά να δει τι παίζει και πως αν δεν του κάνει κλικ κάτι άλλο, θα γυρίσει σε εσένα; Και πως εσύ θα πρέπει αυτό το διάστημα να περιμένεις καρτερικά σαν Πηνελόπη; 
Είναι δίκαιο όλο αυτό για εσένα; Όχι, καθόλου. Γιατί να είσαι στο περιθώριο, περιμένοντας εκείνον να πάρει την απόφασή του, ενώ δεν σου έχει ξεκαθαρίσει για ποιόν ακριβώς λόγο το κάνει, αλλά και τι θα κάνει αυτό το χρονικό διάστημα; Αν όντως θέλει ‘’λίγο χρόνο να μείνει μόνος του’’ αυτό σημαίνει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Όχι φλερτ, ραντεβού κτλ. 
Νομίζω πως το ‘’να κάνουμε ένα διάλειμμα’’ σημαίνει: Νομίζω πως θέλω να χωρίσουμε, αλλά δεν είμαι σίγουρος, οπότε σου προτείνω αυτό ώστε αν το μετανιώσω να μπορώ να ξαναγυρίσω. Σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να μην έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του. Είναι εγωιστική πράξη και δείχνει ανωριμότητα. 
Τι πιστεύω πως πρέπει να κάνεις: Δώσε του ΛΙΓΟ χρόνο, αλλά μετά πρέπει να απαιτήσεις απαντήσεις. Θέλει να είστε πάλι μαζί; Θέλει να είστε χώρια; Μπορεί να μην είναι έτοιμος για σχέση και για αυτό να αντιδρά έτσι. Να θυμάσαι πως πρέπει να φροντίζεις τον 
εαυτό σου. Σου αξίζει κάποιος που θα σε προσέχει και θα ενδιαφέρεται για εσένα, και όχι κάποιος με το ένα πόδι έξω από την πόρτα. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X