Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Η "βαθιά έκρηξη" του πέους στον κόλπο: Τι είναι και πώς το πετυχαίνεις (pics)
Η "βαθιά έκρηξη" του πέους στον κόλπο: Τι είναι και πώς το πετυχαίνεις (pics) thumbnail

Η "βαθιά έκρηξη" του πέους στον κόλπο: Τι είναι και πώς το πετυχαίνεις (pics)

Ξεχάστε τον κλειτοριδικό, τον κολπικό, το σημείο G, τον πολλαπλό/ Ο οργασμός με ολόκληρο το σώμα κάνει τον ανταγωνισμό να ωχριά, Σύμφωνα με τους οπαδούς του τάντρα μαθαίνοντας τις κατάλληλες τεχνικές, όχι μόνο μπορείς να κατακλύοεις το σώμα σου με οργασμικές αισθήσεις που είναι αρκετά έντονρες και διαρκούν πολύ ώρα. Αυτό επιτυγχάνεται με το άνοιγμα των «τοάκρας», κον ενεργειακών κεντρων του σώματός μας. Τα τσόκρας βρίσκονται στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης, στομάχι, οτα γεννητικά όργανα, στο λαιμό, στο μέτωπο και στην κορυφή του κεφαλιού.


Τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετεΞεκινήστε με μασάζ: Το μασάζ για εκείνη επικεντρώνεται χαμηλά στην πλάτη, στη σπονδυλική στήλη, στην εσωτερική πλευρά των χεριών και των ποδιών. Για εκείνον εστιάζεται στη μέση των πελμάτων, διεγείροντας το συκώτι (που ελέγχει και απελευθερώνει το αίμα που χρειάζεται για τη στύση.. Βρείτε τη σωστή ισορροπία: Οι ταοϊστές ενθαρρύνουν τους άνδρες να απορροφούν τους χυμούς των γυναικών. Ονομάζεται η «μεγάλη απελευθέρωση των τριών κορυφών». Με μη ταοϊστικούς όρους αυτό βασικά σημαίνει ότι πρέπει να γλείψει τα χείλη και τη γλώσσα της τα στήθη και τα γεννητικά της όργανα, Οι εκκρίσεις από αυτά τα μέρη υποτίθεται ότι κάνουν πολύ καλό στην υγεία.
Αναγνωρίστε τα σημάδια: Οι οπαδοί του πνευματισμού θεωρούν ότι είναι δυνατόν να φτάσετε  και οι δύο στην «υπέρτατη ηδονή» εάν ο άνδρας προσέχει σημαντικά αημεία του γυναικείου πόθου, (Σε περίπτωση που δεν το προσέξατε, μεγάλο μέρος του πνευματικού σεξ εστιάζεται ο τη γυναίκα, γεγονός που ίσως εξηγεί και τον τόσο θερμό ενθουσιασμό!).Θα έχετε υπόψη  Όταν κοκκινίζει και η θερμοκρασία του σώματός της ανεβαίνει, έχει διάθεση για «τρυφερά» παιχνίδια. Όταν οι θηλές της σκληραίνουν και μικρές σταγόνες ιδρώτα εμφανίζονται γύρω από τη μύτη της είναι έτοιμη για τη διείσδυση.  Εάν ο λαιμός ή τα χείλη της δείχνουν ξερά, θέλει πιο γρήγορες και πιο βαθιές ωθήοεις


Όταν η λίπανσή της γίνεται ολισθηρή», εκείνος πρέπει να κινηθεί προς τη "βαθιά έκρηξή"


Αυξήστε τις ωθήσεις και μην τολμήσετε να σταματήσετε. Πιέστε το σώμα  επάνω στο δικό της κάθε φορά με «μεγαλύτερη επιμονή»


Όταν δείτε την έκκριση ενός παχύρρευστου υγρού στους  μηρούς της έχει φτύσει στην «ύψιστη παλίρροια» της οργασμικής έκρηξης.


Προσπαθήστε να αναβάλλετε την εκσπερμάτωση όσο μπορείτε και φροντίστε ώστε οι δυο σας να αλλάζετε πολλές στάσεις συνουσίας αναζητώνιας την περίφημη «υπέρτατη ηδονή».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X