Αρχική / Teens / Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεπεράσεις τον πρώην σου. (Για φρεσκοχωρισμένες)
Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεπεράσεις τον πρώην σου. (Για φρεσκοχωρισμένες)  thumbnail

Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεπεράσεις τον πρώην σου. (Για φρεσκοχωρισμένες)


Διέγραψε τον αριθμό του!

Έτσι δεν θα μπεις ποτέ στον πειρασμό να του ξαναστείλεις. Ξέρω πως είναι ένα αρκετά μεγάλο και σημαντικό βήμα, μιας και κόβεις και τον τελευταίο δίαυλο επικοινωνίας, αλλά μόνο έτσι θα εξασφαλίσεις την διακοπή των σχέσεών σας. Παραδέξου πως σκέφτεσαι συνέχεια πως θες να του στείλεις μήνυμα ή να τον πάρεις τηλέφωνο. Αυτό δεν πρέπει να γίνει αν όντως θέλεις να τον ξεπεράσεις. 

 


Πες του πως θες να σταματήσει να σου μιλάει (αν το κάνει βέβαια)

Εννοείται πως το να διαφγράψεις τον αριθμό του δεν είναι αρκετό, μιας και μπορεί να το έχεις απομνημονεύσει. Κάτι ακόμα όμως που μπορεί να συβμεί είναι να σου στείλει ο ίδιος. Για να μην συμβεί μπορείς να του πεις πως δεν θες να μιλάτε για λίγο καιρό, μέχρι να συνειδητοποιήσεις τον χωρισμό σας. Αν όντως ήθελε να χωρίσετε και δεν παιδιαρίζει, θα πρέπει να το σεβαστεί. 

 Πρέπει να τον αποκόψεις και από τους λογαριασμούς σου στα social media. Για τους λόγους ποτυ έχουν υποθεί παραπάνω. Επίσης στα social media θα μπορείς και να παρακολουθείς τη ζωή του με τις φωτογραφίες, τα check in, τα status και τα λοιπά. Άσε που αν δεις κάτι ''ύποπτο'' θα χάσεις τον ύπνο σου, το μυαλό σου και θα σε κυριεύσει η τρέλα. Δεν θέλουμε να συμβεί αυτό… Με το να τον παρακολουθείς δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσεις… 

  

Ξεφορτώσου ό,τι στον θυμίζει και στη θλίψη σε βυθίζει. 

Κοίτα το δωμάτιό σου. Αν υπάρχει κάποιο αντικείμενο που να σου θυμίζει τον πρώην σου καλό θα ήταν να το πετάξεις, ή αν δεν θέλεις που είναι κατανοητό και σεβαστό, βάλε το κάπου που να μην το βλέπεις, έστω και προσωρινά. Η αλήθεια είναι πως το να πετάξεις ό,τι σου έχει δώσει ή σου θυμίζει κάτι που κάνατε μαζί είναι σκληρό. Συμφωνώ με την εκδοχή όπου να μαζεύεις όλα και τα βάζεις σε ένα κουτί στην αποθήκη. Όταν πια δεν θα νιώθεις ευάλωτη μπορείς είτε να τα επαναφέρεις, ή αν πια δεν σημαίνουν τίποτα πια για εσένα τελικώς να τα πετάξεις. Για τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή ε τι να σου πω… Πέρασέ τις φωτογραφίες σε ένα φλασάκι και… μέσα στην κούτα. 

 Βάλε και τις φίλες σου στο κόλπο. 

Πες του πως πρέπει να σε βοηθήσουν να τον ξεπεράσεις. Να μην σε αφήσουν να έρθεις σε επικοινωνία μαζί του, αλλά και να σε απασχολούν ώστε το μυαλό σου να μην τρέχει εκεί που δεν πρέπει. Και το πιο βασικό. Να μην αναφέρουν χωρίς λόγο το όνομα του Ξέρεις Ποιου. Δεν είναι ανάγκη να σου ανοίγουν κουβέντα για τον πρώην σου. Κάντε διασκεδαστικά και κοριτσίστικα πράγματα. Επίσης αν είσαι ακόμα στην αρχή, δικαιολογείται να τους μιλήσεις για αυτόν, αλλά μην το κάνεις και συνήθεια. Πες αυτά που θέλεις να πεις να ξελαφρώσεις και τέλος. 

 

   Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X