Σουβλάκια κοτόπουλου με σάλτσα με πιπεριά και τσίλι

<p><strong>ΥΛΙΚΑ</strong></p>
<p>4 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ</p>
<p>1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ</p>
<p>1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ</p>
<p>1 Κ.Σ. ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ</p>
<p>1 ΣΦΗΝ. ΚΟΝΙΑΚ</p>
<p>6 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΤΣΙΛΙ </p>
<p>2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ</p>
<p>4 ΠΙΤΕΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ</p>
<p>ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ</p>
<p><strong> </strong></p>
<p><strong>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</strong></p>
<p>Αλατοπιπερώνουμε τα σουβλάκια κοτόπουλου, ρίχνουμε ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε ένα σχαροτήγανο. Σπάμε τα πολύχρωμα πιπέρια στο γουδί. Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο. Προσθέτουμε στο λιωμένο βούτυρο τα σπασμένα πιπέρια, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, αλάτι και σβήνουμε με το κονιάκ. Προσθέτουμε την κρέμα βαλσαμικού με τσίλι και ανακατεύουμε. Βάζουμε τις πίτες πάνω στα σουβλάκια να ζεσταθούν και να πάρουν το άρωμά τους. Σερβίρουμε τα σουβλάκια με τις πίτες και περιχύνουμε με την πικάντικη σάλτσα.</p>
<p>chefonair.gr</p>

Σχετικά άρθρα