Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Τέμπη – Οι αγρότες αποφάσισαν πεντάωρο αποκλεισμό από τις 4 το απόγευμα
Τέμπη - Οι αγρότες αποφάσισαν πεντάωρο αποκλεισμό από τις 4 το απόγευμα thumbnail

Τέμπη – Οι αγρότες αποφάσισαν πεντάωρο αποκλεισμό από τις 4 το απόγευμα

Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, οι οποίοι από την Πέμπτη θα προχωρήσουν σε πεντάωρο αποκλεισμό της κοιλάδας από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις το βράδυ, όπως αποφασίστηκε σε γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη.


Παράλληλα, οι αγρότες συζητούν το ενδεχόμενο να καλέσουνε το Σάββατο εκ νέου εκπροσώπους των μπλόκων από όλη την Ελλάδα στα Τέμπη, προκειμένου να υπάρξει ο τελικός συντονισμός των κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν.


Όσον αφορά στην έκθεση AGROTICA, η απόφαση που έλαβαν είναι να μην συμμετάσχουν συντεταγμένα ως μπλόκο Τεμπών στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που έχουν προγραμματιστεί στην Θεσσαλονίκη, χωρίς αυτό να αποκλείει την συμμετοχή μεμονωμένων αγροτών.


Από την πλευρά τους, οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας οι οποίοι συνεδρίασαν επίσης την Τετάρτη το απόγευμα, έχουν αποφασίσει από την Παρασκευή το απόγευμα να διοργανώσουν μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης, με την συμμετοχή κοινωνικών και παραγωγικών φορέων στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, όπου την εμφάνιση τους θα κάνουν συμβολικά και τρακτέρ, ενώ προετοιμάζονται και για δυναμική συμμετοχή στην γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου.


 


Πηγή: www.enikos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X