Αρχική / Teens / Πως να καταλάβεις αν ο καλύτερός σου φίλος σε βλέπει φιλικά ή θέλει κάτι παραπάνω.
Πως να καταλάβεις αν ο καλύτερός σου φίλος σε βλέπει φιλικά ή θέλει κάτι παραπάνω.  thumbnail

Πως να καταλάβεις αν ο καλύτερός σου φίλος σε βλέπει φιλικά ή θέλει κάτι παραπάνω.

Πριν ξεκινήσεις να αναρωτιέσαι για τις δικές του προθέσεις, θα πρέπει αρχικά να ξεκαθαρίσεις πως νιώθεις εσύ για εκείνον. Βασικό: To ότι αρέσεις σε κάποιον δεν σημαίνει πως πρέπει να δοκιμάσεις να δεις πως θα πάει αν δεν νιώθεις κι εσύ το ίδιο, ή έστω μια μικρή σπίθα τέλος πάντων. Θα μπορούσες να φανταστείς να έχεις σχέση μαζί του ή απλά αναρωτιέσαι πως θα ήταν γιατί έχει ενδιαφέρον. 

Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσεις τα δικά σου συναισθήματα και προθέσεις, πρέπει να καταλάβεις τα δικά του συναισθήματα, ώστε να έχεις και τις σωστές προσδοκίες για εσάς. Αν λοιπόν εσύ δεν τον βλέπεις ερωτικά, αλλά ούτε και εκείνος, μπορεί να σου μιλάει για άλλα κορίτσια που του αρέσουν, για να τον συμβουλεύσεις ή απλά για να τον ακούσεις γιατί 
είσαι φίλη του. Επίσης μπορεί να μην είναι πάντα σε… ετοιμότητα όταν τον πάρεις τηλέφωνο ή όταν του στείλεις μήνυμα. Ή να μην σου απαντάει πάντα πολύ θερμά. Είναι φίλος σου όχι το αγόρι σου. 
Αν όμως έχεις αισθήματα-όχι και τόσο φιλικά-για αυτόν, αυτό τα αλλάζει όλα και θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που προσεγγίζεις κάθε κατάσταση. Πρέπει να είσαι ξεκάθαρη με τις προθέσεις σου γιατί πρέπει να καταλάβει πως ενδιαφέρεσαι για εκείνον. Πρέπει να ξεκινήσει να σε βλέπει λιγότερο ως φίλη και περισσότερο ως το πιθανό κορίτσι του, οπότε ξεκίνα εσύ να του δείχνεις πως αισθάνεσαι και δες πως θα ανταποκριθεί. Αν ανταποκριθεί θετικά στα πρώτα σου σημάδια, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει 
κάτι παραπάνω μεταξύ σας. 

Βέβαια για εμένα, το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις, είναι να του πεις κατευθείαν πως θες να περάσετε λίγο χρόνο οι δυο σας και να βγείτε χωρίς την υπόλοιπη παρέα. Ή ακόμα και να του πεις πως δεν σε βλέπω πια φιλικά. Δεν είμαστε στο 1950 . Ίσα ίσα που έτσι θα καταλάβεις αν του αρέσεις ή όχι με σιγουριά. 

Αν δεν θες όμως να γίνει κάτι μεταξύ σας και τον βλέπεις φιλικά, αλλά και εκείνος το ίδιο, τότε κανένα πρόβλημα. Θα έχεις έναν καλό 
φίλο, που θα ζητάει τη συμβουλή σου για τις σχέσεις του με άλλα κορίτσια, και μπορεί να σε γράφει καμια΄φορά όταν του στέλνεις μήνυμα. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X