Αρχική / Teens / Τι να κάνεις αν βρήκες κάτι που δεν έπρεπε ψάχνοντας κρυφά το κινητό του.
Τι να κάνεις αν βρήκες κάτι που δεν έπρεπε ψάχνοντας κρυφά το κινητό του.  thumbnail

Τι να κάνεις αν βρήκες κάτι που δεν έπρεπε ψάχνοντας κρυφά το κινητό του.

Αν και δεν εγκρίνω να ψάχνεις στα κρυφά τα προσωπικά δεδομένα του αγοριού σου, από ότι φαίνεται μάλλον είχες λόγο για να το κάνεις. Μπορεί να μην ήταν σωστό αυτό που έκανες ή ο σωστός τρόπος να χειριστείς τις αμφιβολίες σου σε μια σχέση, αλλά μάντεψε: Εκείνος είναι που μιλάει σε άλλα κορίτσια, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, άρα ενώ και οι δύο κάνατε κάτι που δεν είναι σωστό, εκείνος είναι σε χειρότερη μοίρα από εσένα.

Αν λοιπόν κάνει κάτι που δεν θες, όπως το να μιλάει σε άλλα κορίτσια ή στην πρώην του πίσω από την πλάτη σου, ενώ ακόμα χειρότερα, του είχες ζητήσει να μην μιλάει με κάποιο συγκεκριμένο άτομο και σου έλεγε ψέματα, η ζυγαριά γέρνει προς το δικό σου μέρος. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το συζητήσεις μαζί του , να τον… ξεμπροστιάσεις αν θες. Να δεις τι έχει να σου πει. Μην τον αφήσεις να το παίξει θύμα, δηλαδή να σου πει ότι δεν έπρεπε να ψάξεις τις συνομιλίες του. Πες από μόνη σου ότι ήταν λάθος, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως κι εκείνος σου λέει ψέματα. Ρώτα τον γιατί το έκανες και τι έχει να σου πει.
Αν είναι η πρώτη φορά που το κάνει και αν νόμιζε πως δεν σε πειράζει, αν και πάλι αυτό εγώ δεν το θεωρώ σωστό, θα 
μπορούσες να του ξεκαθαρίσεις το πως νιώθεις για το ότι μιλάει σε άλλα κορίτσια, και ίσως να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία, αλλά αν το έχει ξανακάνει, δεν νομιζω πως θα αλλάξει και κάτι τέτοιο δεν σου αξίζει.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X