Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Δικαιώθηκε από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες ο Φλαμπουράρης
Δικαιώθηκε από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες ο Φλαμπουράρης thumbnail

Δικαιώθηκε από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες ο Φλαμπουράρης


Έκλεισε η υπόθεση Πόθεν Έσχες του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, με πέντε ψήφους υπέρ, και δύο κατά, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, καθώς αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει καμία παρατυπία. 


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής, Γιώργο Βαρεμένο, μετά την εισήγηση των ορκωτών λογιστών, που ασχολήθηκαν κατά προτεραιότητα με τον έλεγχο της δήλωσης του υπουργού, η Επιτροπή αποφάσισε ότι δεν υπάρχει καμία παρατυπία στο πόθεν έσχες του κ. Φλαμπουράρη και η υπόθεση μπήκε πλέον στο αρχείο. 


Σχετικά με την υπόθεση του πρώην υπουργού οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, η Επιτροπή αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά η παραπομπή του στη δικαιοσύνη για μη υποβολή πόθεν έσχες τα έτη 2011 και 2012 όταν ήταν διευθυντής του γραφείου του τότε υπηρεσιακού πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.


Να σημειωθεί ότι ο Γ. Χαρδούβελης είχε στείλει στην Επιτροπή υπόμνημα στο οποίο έλεγε ότι προχώρησε σε κατάθεση της δήλωσης εκ των υστέρων. Η Επιτροπή την θεώρησε «μη κατατεθείσα» αφού δεν απευθυνόταν προς την αρμόδια επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής αλλά στην Επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. 


Αναφορικά με τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη, αν και οι ορκωτοί λογιστές είχαν λάβει εντολή για κατά προτεραιότητα έλεγχο της δήλωσης πόθεν έσχες του, η Επιτροπή δεν πήρε κάποια απόφαση σήμερα, αφού εκκρεμεί η κατάθεση εγγράφων από μέρους του υπουργού. koutipandoras.gr


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X