Αρχική / More / Travel Choices / Airbnb! Διακοπές σε υπέροχα σπίτια του εξωτερικού με ελάχιστα ευρώ!
Airbnb! Διακοπές σε υπέροχα σπίτια του εξωτερικού με ελάχιστα ευρώ! thumbnail

Airbnb! Διακοπές σε υπέροχα σπίτια του εξωτερικού με ελάχιστα ευρώ!

To Airbnb είναι μια online κοινότητα μέσω της οποίας ο καθένας μας μπορεί να αναζητήσει σπίτι ή να δώσει το δικό του για ενοικίαση. Η δυνατότητα αυτή υπάρχει σε 192 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και προσελκύει από τουρίστες μέχρι και επαγγελματίες οι οποίοι χρειάζονται για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να επισκεφθούν ένα μέρος. Επίσης μπορεί κάποιος που λείπει από το σπίτι του ή έχει ένα δεύτερο σπίτι να το νοικιάσει για μερικές μέρες, όπως όταν κάποιος κλίνει δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Το Airbnb έχει το πλεονέκτημα να βρίσκει σε χαμηλότερες τιμές και σε περισσότερες περιοχές καταλύματα, σε αντίθεση με τα ξενοδοχεία τα οποία μπορεί να είναι κλισμένα τις εκάστοτε ημερομηνίες, οπότε οι επιλογές αυξάνονται! Η πλατφόρμα κατά την οποία γίνονται οι ενοικιάσεις έχει ορισμένες βοηθητικές επιλογές αναζήτησης,  όπως είναι οι ημερομηνίες, τα δωμάτια, η περιοχή και οι τιμές στις οποίες ανέρχεται το συγκεκριμένο ακίνητο. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, την περιοχή και τον αριθμό δωματίων αλλά ο ενδιαφερόμενος έχει την δυνατότητα να δεί φωτογραφίες του εκάστοτε ακινήτου.


 


Παρακάτω αναδείχνετε μια λίστα ορισμένων σπιτιών τα οποία νοικιάζονται σε διάφορες τοποθεσίες και από προσιτές τιμές μέχρι και πιο ακριβά καταλύματα.


 


Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, 2 άτομα, 100 € το βράδυ 


 


Πάρος, Ελλάδα, 2 άτομα, 49 € το βράδυ
Παρίσι, Γαλλία, 2 άτομα, 86 € το βράδυ
Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το βράδυ, 134 € το βράδυ
Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες, 2 άτομα, 205  το βράδυ 


Μπανγκόγκ, Ταιλάνδη, 2 άτομα, 22 € το βράδυ
Βαρκελώνη, Ισπανία, 2 άτομα, 31 € το βράδυ
Επιμέλεια Κειμένου/Φωτογραφίες: Αλίκη Κωνσταντοπούλου

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X