Αρχική / Teens / Η Μία έπεσε θύμα bullying από 4 συμμαθήτριές της αλλά τις πολέμησε δείχνοντας τις πράξεις τους στο διαδίκτυο! (Video)
Η Μία έπεσε θύμα bullying από 4 συμμαθήτριές της αλλά τις πολέμησε δείχνοντας τις πράξεις τους στο διαδίκτυο! (Video) thumbnail

Η Μία έπεσε θύμα bullying από 4 συμμαθήτριές της αλλά τις πολέμησε δείχνοντας τις πράξεις τους στο διαδίκτυο! (Video)

Τέσσερις μαθητές σε ένα σχολείο της Philadelphia κλείδωσαν τη συμμαθήτριά τους στις τουαλέτες και την χτύπησαν, ενώ τραβούσαν την αποτρόπαια πράξη τους σε βίντεο.
Το θύμα, η 16χρονη Mia DeJesus, άντεξε κλοτσιές, μπουνιές και τραβηγμάτων μαλλιών της μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της. Ένιωσε να χλευάζεται δημοσίως όταν το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο, αλλά ήταν αποφασισμένη να μετατρέψει αυτή την τραυματική εμπειρία σε κάτι πιο θετικό. Αποφάσισε πως το χειρότερο κομμάτι αυτής της εμπειρίας ήταν η απίστευτη μοναξιά που ένιωθε και ήθελε να κάτι κάτι για αυτό.
endured kicks, punches, and hair-pulling until she lost consciousness.
«Ένιωθα μόνη και νιώθω μόνη, πολλοί άνθρωποι νιώθουν έτσι και κανείς δεν κάτι τίποτα για αυτό.»
Οπότε,η Μία ανέβασε ξανά η ίδια το βίντεο με το παρακάτω σπικάζ: «Αρνούμαι να με κρατούν όμηρο αυτό το βίντεο και ο φόβος μου. Δεν θα είμαι θύμα. Θα ανεβάζω αυτό το βίντεο κάθε μέρα μέχρι να γίνει κάτι γιαόλους εκείνους που ταπεινώνονται με αυτόν τον τρόπο».
Σήμερα το βίντεο το έχουν δει περίου 3.000.000 άνθρωποι, και η Μία λαμβάνει καθημερινά μέσω διαδικτύου πολύ υποστήριξη και με το #teammia αλλά και μέσω του Facebook. Αλλά το σχολειό της δεν την υποστηρίζει και τόσο.
«Δεν υποστηρίζουμε την συμπεριφορά και όσα έγιναν κατά των άλλων 4 μαθητών. Δεν θα το χαρακτηρίζαμε bullying, αλλά μια διαφορά μεταξύ γειτόνων που διαδραματίστηκε εντός του σχολείου.» Ανακοίνωσε το σχολειό.
Οι τέσσερις μαθητές αποβλήθηκαν και ο ένας κατηγορείται για επίθεση. Η Μία μεταφέρθηκε σε άλλο σχολείο
 της Philadelphia.
Λόγω της Μία άλλα θύματα bullying δεν θα νιώθουν τόση μοναξιά.


Δείτε το βίντεο εδώ:


https://www.facebook.com/diana.almonte.9003/videos/1635841736673567/Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X