"Βλέπω την καυτή συγκάτοικο μου να κάνει σεξ"

«Είμαι 24 ετών και εδώ και μερικά χρόνια συγκατοικώ μαζί με ένα αγόρι και μια κοπέλα με τους οποίους σπουδάζαμε μαζί στο ίδιο Πανεπιστήμιο για να εξοικονομούμε χρήματα. Ομολογώ πως μέχρι σήμερα δεν είχα ποτέ δει ερωτικά τη συγκάτοικό μου, μιας και δεν ήταν ποτέ ο τύπος της κοπέλας που με γοητεύει αλλά και εκείνη όπως και εγώ είχαμε σχέση. Μέχρι σήμερα ήμασταν αυτό που λέμε καλά φιλαράκια. Και όμως τον τελευταίο καιρό έχω μια ιδιαίτερη σεξουαλική φαντασίωση μαζί της… Φαντασιώνομαι συχνά ότι τη βλέπω στα κρυφά να κάνει έρωτα με κάποιον άνδρα και με προσκαλεί να κάνω μαζί τους έρωτα και εγώ. 

Η φαντασίωση μου νομίζω ότι δεν είναι τυχαία αλλά βασίζεται σε κάτι που κάποτε συνέβη. Ένα βράδι επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μια έξοδο με φίλους και έχοντας πιει δυο ποτηράκια παραπάνω είδα ότι η πόρτα του δωματίου της ήταν ανοιχτή. Χωρίς να το πολυσκεφτώ και θέλοντας να της ζητήσω αν μπορεί να με ξυπνήσει το πρωί, μπήκα μέσα και την είδα ξαπλωμένη στο κρεβάτι μόνο με τα εσώρουχά της. Παρά τη ζαλάδα μου αντιλήφθηκα ότι ήταν λάθος μου που βρισκόμουν εκεί και πως έπρεπε όσο πιο γρήγορα να απομακρυνθώ… Έφυγα λοιπόν όσο πιο γρήγορα και πήγα αμέσως για ύπνο. 

Η εικόνα όμως της συγκατοίκου με τα εσώρουχα έμεινε στο μυαλό μου και την επόμενη μέρα με βασάνιζε όλο και πιο πολύ. Το ντύσιμό της αλλά και η συμπεριφορά της όπως ήδη σας είπα δεν ήταν ποτέ εκλυστικά για μένα αλλά η θέα του ημίγυμνου κορμιού της με έκανε να τη δω με διαφορετικό μάτι. Πολύ γρήγορα αυτή η φαντασίωση άρχισε να γίνεται όλο και πιο έντονη. Άρχισα να την σκέφτομαι ολόγυμνη στο κρεβάτι όπως εκείνη την μέρα που την πρωτοείδα και μάλιστα να ερωτοτροπεί με έναν γυμνό άνδρα. Όσο και αν προσπαθούσα να απαγορεύσω στο μυαλό μου να κάνει αυτή τη σκέψη το αποτέλεσμα ήταν μάταιο. Παραδέχομαι ότι για ένα μικρό χρονικό διάστημα η σκέψη αυτή ήταν το βασικό αντικείμενο του αυνανισμού μου. Ένιωθα ενοχές γιατί η καλή και φιλική σχέση που είχαμε μέχρι τότε άρχισε στο νου μου να παίρνει μια άλλη τροπή. Και παράλληλα φοβόμουν… Και αν δεν μπορέσω να συγκρατηθώ και κάποια στιγμή θελήσω αυτή η σκέψη να γίνει ερωτική πράξη; Είχα ήδη αναθεωρήσει όλα όσα πίστευα για τη φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Όσο και να προσπαθείς να αποκρύψεις το ερωτικό στοιχείο πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει στην επιφάνεια και να τα διαλύσει όλα. 

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν ήρθε ο σύντροφός της από την επαρχία για να περάσουν μαζί ένα Σαββατοκύριακο. Η σκέψη ότι μπορεί στο διπλανό δωμάτιο να κάνει έρωτα με άναβε ακόμα πιο πολύ. Η πρόκληση να την παρακολουθήσω την ώρα που κάνει έρωτα ήταν τόσο διεγερτική! Πώς να συμπεριφερόταν άραγε στο κρεβάτι; Τι να της άρεσε να κάνει και τι όχι; Ποια ήταν η αγαπημένη της στάση; Τι εσώρουχα να φορούσε; Όλα αυτές οι σκέψεις ενώ με άναβαν μου προκαλούσαν ταυτόχρονα και μια απίστευτη ενοχή… Ήμουν ένας διεστραμμένος που κατά βάθος ήθελε να παίρνει τους άλλους μάτι; 

Οι σκέψεις γίνονταν όλο και πιο δυνατές και δεν άντεχα άλλο. Το πήρα απόφαση. Θα της εκμυστηρευόμουν όλα όσα σκεφτόμουν ζητώντας της να βγούμε ραντεβού στο ίδιο μας το σπίτι. Θα προσπαθούσα να διεκδικήσω το αντικείμενο του πόθου μου μιας και είχε περάσει πολύς καιρός από εκείνη τη μέρα που την πρωτοείδα ερωτικά και τα σεξουαλικά μου ένστικτα δεν έλεγαν να ησυχάσουν. Της είπα λοιπόν ότι ήθελα να δειπνήσουμε μαζί και να συζητήσουμε. Και έτσι έγινε. 

Η απογοήτευση όμως δεν άργησε να έρθει. Καθίσαμε μαζί στο ίδιο τραπέζι και αφού της σέρβιρα το φαγητό που της είχα ετοιμάσει, ξεκίνησα την κουβέντα. Η Ελένη όπως πάντα λιγομίλητη και αντιερωτική δεν μου έδινε την αφορμή για να πάω αλλού την κουβέντα. Όσες προσπάθειες και αν έκανα η φαντασίωση της καυτής συγκατοίκου είχε αρχίσει ήδη να σβήνει μέσα σε λίγα λεπτά! Το συμπέρασμα που εγώ έβγαλα από αυτή τη σύντομη ιστορία ήταν ότι πολλές φορές φαντασιωνόμαστε πράγματα που μπορεί και να μην επιθυμούμε πραγματικά. Πολλοί άνθρωποι φαντάζομαι έχουν πέσει στην ίδια παγίδα με εμένα: Να εξιδανικεύουν κάτι μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν να το αποκτήσουν. Πιστεύω ότι οι απαγορευμένες σκέψεις λειτουργούν διαγερτικά όσον αφορά τις φαντασιώσεις μας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι φαντασιώσεις πρέπει να γίνουν πραγματικότητα. Μαζί με το συμπέρασμα αυτό επανήλθα στην αρχική μου θεώρηση για την φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Τελικά η φιλία μάλλον δεν καταπιέζει το σεξουαλικό ένστικο αλλά μπορεί να θρέφεται από την απουσία του. Φίλοι είναι εκείνοι που ίσως δε θα μπορούσαν ποτέ να γίνουν εραστές. 

Μιχάλης 

Αληθινές ερωτικές ιστορίες – Στείλτε και εσείς τη δική σας ιστορία σεξ στο [email protected] 

 

Σχετικά άρθρα