Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Η Περιστέρα Μπαζιάνα με λιλά και μπορντό μαντήλα στο Ιράν (Δείτε ΦΩΤΟ)
Η Περιστέρα Μπαζιάνα με λιλά και μπορντό μαντήλα στο Ιράν (Δείτε ΦΩΤΟ) thumbnail

Η Περιστέρα Μπαζιάνα με λιλά και μπορντό μαντήλα στο Ιράν (Δείτε ΦΩΤΟ)
Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε και σε αυτό του το ταξίδι η σύντροφος του, Μπέτυ Μπαζιάνα. Συνόδευσε τον πρωθυπουργό στην επίσκεψή του ιστορική πόλη, Ισπαχάν, σύμβολο της ιρανικής κουλτούρας και πολιτισμού. Ήταν μάλιστα ντυμένη, όπως ακριβώς επιβάλουν οι εκεί νόμοι: Κανένα σημείο του σώματός της εκτεθειμένο και φορώντας μαντίλα στο κεφάλι.  Διακριτική όπως πάντα, ξεναγήθηκε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στα αρχιτεκτονικά μνημεία του Ισπαχάν, αλλά και στο τεχνολογικό πάρκο της Τεχεράνης.Το Ισπαχάν θεωρείται η πολιτιστική πρωτεύουσα του Ιράν, με ιδιαίτερα σημαντική ιστορική παράδοση. Η ξενάγηση του Πρωθυπουργού έγινε στο πλαίσιο της ιδιαίτερης σημασίας που αποδίδεται στον πολιτιστικό αλλά και τον τουριστικό τομέα της ελληνο-ιρανικής συνεργασίας, ιδιαίτερα με τις νέες προοπτικές που διαμορφώνονται από την αναβάθμιση των σχέσεων των δύο χωρών.


Η Μπέτυ φάνηκε να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς διάβασε όλες τις επιγραφές και ενημερώθηκε για το ιστορικό βάρος που φέρουν τα μνημεία στα οποία ξεναγήθηκε μαζί με το ελληνικό κλιμάκιο.

 


Δείτε την κ. Μπαζιάνα και με μπορντό μαντήλα:


  


 

 

Χαρακτηριστική η φωτογραφία που κοιτάζει το σύντροφό της:

 


 


Φωτό: Από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού


 


 


 
 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X