Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η κάρτα ταρώ της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου 2016 είναι η Απόφαση
Η κάρτα ταρώ της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου 2016 είναι η Απόφαση thumbnail

Η κάρτα ταρώ της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου 2016 είναι η Απόφαση

Η τράπουλα των καρτών Ταρώ, αυτή η μυστηριώδης τράπουλα  της  μικρής και της μεγάλης Αρκάνας, κρατά καλά φυλαγμένο το μυστικό της καταγωγής της, όσο και αν για την προέλευσή της έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά!


Το σίγουρο είναι ότι αυτή η αποκρυφιστική μέθοδος, η τράπουλα ταρο, μας αποκαλύπτει  καθημερινά τα όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε!

 

Η ερμηνεία της κάρτας Ταρώ  Απόφαση!
 


Η κάρτα αυτή μας δείχνει το αποφασιστικό βήμα για να βρει κάποιος τον εαυτό του, την επιτυχημένη διαδικασία της αλχημικής μεταμόρφωσης, κατά την οποία κάτι ανώτερο δημιουργείται από μία ταπεινή ουσία.

 

Η συμβουλή της είναι ότι σήμερα πρέπει να απελευθερωθούμε από ανησυχίες και ανάγκες, από άχαρες καταστάσεις και δεσμά, από αναστολές και ντροπές.

 


Αν και η Τελική Απόφαση που εννοείται εδώ, σχετίζεται κυρίως με την τιμωρία, την καταδίκη, και ως εκ τούτου, με το φόβο και το τρόμο, ωστόσο αυτή η κάρτα έχει θετική έννοια, συμβολίζοντας τη συγκλονιστική εμπειρία της απελευθέρωσης όλων εκείνων που πριν ήταν θαμμένα ή φυλακισμένα.


astrologos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X