Αρχική / Teens / Πως μπορείς να τελειώσεις μια σχέση όταν έχεις αρχίσει να βαριέσαι;
Πως μπορείς να τελειώσεις μια σχέση όταν έχεις αρχίσει να βαριέσαι;  thumbnail

Πως μπορείς να τελειώσεις μια σχέση όταν έχεις αρχίσει να βαριέσαι;

Η απάντηση στην ουσία της είναι πολύ απλή: πάντα είναι καλύτερα να είσαι ειλικρινής με τον άλλο παρά να τον παραπλανάς. Το να προσποιείσαι και να τον κάνεις να πιστεύει πως είναι όλα καλά είναι πολύ σκληρό, και είναι σχεδόν σίγουρο πως όσο πιο πολύ διαρκεί η κατάσταση αυτή τόσο πιο πολύ θα πονέσει στο τέλος.
Ας υποθέσουμε πως αποφασίζεις να κάνεις το σωστό και να το τελειώσεις όσο πιο σύντομα γίνεται. Θα σου δώσω μερικά tips που μπορεί να σε βοηθήσουν:
Αρχικά μην ξεκινήσεις με τι κλασικό δεν φταις εσύ αλλά εγώ. Επίσης μην συμπληρώσεις το τραγικό "θέλω να μείνουμε φίλοι". Αυτό είναι μια φράση-γροθιά στο στομάχι στην συζήτηση του χωρισμού, και αφού εσύ είσαι που τον χωρίζεις δεν είναι σωστό να ζητάς κάτι τέτοιο. Απλά να είσαι ειλικρινής και να του πεις πως δεν νιώθεις πια το ίδιο με παλιά και πως θες να χωρίσετε. Να του πεις πως δεν θες να του δίνεις ψεύτικες ελπίδες και πως η σχέση σας για εσένα έχει κάνει τον κύκλο της.
Αν είσαι απόλυτα ειλικρινής και ακριβής στα λόγια σου λογικά δεν θα θυμώσει μαζί σου. Σίγουρα θα αναστατωθεί και θα στενοχωρηθεί, αλλά αφού αυτή είναι η αλήθεια και του τη λες δεν υπάρχει λόγος για να θυμώσει. Μπορεί να σου πει πως θα αλλάξει, αλλά πρέπει να μείνεις πιστή στην απόφασή σου, γιατί αν σου έχει τελειώσει δεν υπάρχει γυρισμός. Είναι πάρα πολύ σπάνιο μία σχέση να πετύχει μετά από χωρισμό, γιατί η αιτία που προκάλεσε τον χωρισμό παραμένει και ξαναέρχεται στην επιφάνεια. Υπάρχουν βέβαια
 και οι περιπτώσεις χωρισμών για πιο ''επιφανειακές'' αιτίες οι οποίες όντως μπορούν να αντιμετωπιστούν και να ξεπεραστούν, αλλά το να βαριέσαι τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι μαζί δεν το λες και επιφανειακό.
Είτε σου αρέσει είτε όχι, οι χωρισμοί πρέπει να είναι οριστικοί. Αν λοιπόν εσύ είσαι που τελειώνεις τη σχέση, η καλύτερη προσέγγιση είναι η άμεση. Είναι καλύτερα να το κάνεις τώρα παρά αργότερα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X