Γιατί ονειρεύεται ότι κάνει σεξ με άλλη γυναίκα;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι παντρεμένοι άντρες ονειρεύονται άλλες γυναίκες στον ύπνο τους, κάνοντας σεξ με εκείνες ενίοτε.

Ο Lauri Loewenberg, συγγραφέας του «Dream On It: Unlock Your Dreams, Change Your Life», ισχυρίζεται ότι τα όνειρα που έχουν να κάνουν με το σεξ, προδίδουν μια επιθυμία να ενσωματώσετε τις ικανότητες του ατόμου που βλέπετε στα όνειρά σας, σε εσάς.

Ρωτήστε τον εαυτό σας τι είναι αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το πρόσωπο που βλέπετε. Είναι πολύ χαλαρός; Είναι πολύ όμορφος; Είναι καλός σε κάτι; Αυτό που θα ανακαλύψετε είναι ότι θα θέλατε να είχατε τις ικανότητες αυτού του ατόμου.

Γιατί ονειρεύεται άλλη γυναίκα;

Ο Ian Wallace, ψυχολόγος ονείρων και συγγραφέας του «The Top 100 Dreams: The Dreams That We All Have and What They Really Mean», προτάσσει ότι ένα όνειρο αυτού του είδους έχει να κάνει περισσότερο με καταπιεσμένα δημιουργικά ένστικτα.

«Μια γυναίκα τείνει να συμβολίζει τη δημιουργική, ενστικτώδη και διαισθητική πλευρά ενός ανθρώπου. Υπάρχει κάτι που αυτός ο άντρας προσπαθεί να καταφέρει, όπως στη δουλειά». Αν, για παράδειγμα, βλέπει μια άλλη γυναίκα, είναι επειδή χάνει την πίστη του στις ικανότητές του και πιστεύει πως δεν θα τα καταφέρει.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εκσπερματώνω μόνο στον ύπνο μου. Είναι αυτό φυσιολογικό;

5 πολύ αδιάκριτες ερωτήσεις για τον αυνανισμό

Ποια προφίλ στο Facebook μας έλκουν ερωτικά;

Ποιο είναι το φυσιολογικό μέγεθος για το πέος ενός άνδρα στην αρχή της εφηβείας;

Σχετικά άρθρα