Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Το τζιπ Παντελίδη είχε περάσει ΚΤΕΟ πριν από 10 ημέρες
Το τζιπ Παντελίδη είχε περάσει ΚΤΕΟ πριν από 10 ημέρες thumbnail

Το τζιπ Παντελίδη είχε περάσει ΚΤΕΟ πριν από 10 ημέρες

Μια είδηση, η οποία ίσως και να δίνει μια κατεύθυνση προς τους πραγματογνώμονες που εξετάζουν το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, με το οποίο σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, ήρθε στη δημοσιότητα.


Το πολυτελές τζιπ είχε περάσει ΚΤΕΟ πριν από σχεδόν 10 ημέρες και είχε βρεθεί σε άψογη κατάσταση. Ωστόσο οι πραγματογνώμονες της τροχαίας συνεχίζουν να εξετάζουν προσεκτικά το αυτοκίνητο ενώ αναμένεται να έχουν μια πλήρη εικόνα προς το τέλος της εβδομάδας αφού ελεγχθεί και ο εγκέφαλός του, ο οποίος θα δείξει αν δεν λειτουργούσε κάτι σωστά.


Από την πλευρά της αστυνομίας, οι πρώτες εκτιμήσεις που προκύπτουν μετά και από την κατάθεση της μικρότερης κοπέλας – η οποία δεν τραυματίστηκε τόσο σοβαρά – πως κανείς από τους τρεις δεν φορούσε ζώνη, αναφέρουν ότι ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του όχι από την εκτροπή του οχήματος αλλά από τις σιδερένιες βέργες, οι οποίες πέρασαν μέσα από το μπροστινό μέρος του τζιπ. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που η συνοδηγός παρά το γεγονός πως το αυτοκίνητο ανετράπη από τη δική της πλευρά, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Πηγή: inews.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X