Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Αντισύλληψη: Πώς τοποθετείται το ταμπόν;
Αντισύλληψη: Πώς τοποθετείται το ταμπόν;  thumbnail

Αντισύλληψη: Πώς τοποθετείται το ταμπόν;

Πλύνετε καλά τα χέρια σας, πριν βάλετε το ταμπόν και πλύνετέ τα καλά και μετά.

Ξετυλίξτε το ταμπόν ακουμπώντας με τα χέρια σας το βαμβάκι όσο λιγότερο μπορείτε και βρείτε τον σπάγγο στο ένα άκρο του. Στο σημείο που ο σπάγγος ενώνεται με το ταμπόν υπάρχει ένα μικρό βαθούλωμα στο οποίο βάζετε τον δείκτη του χεριού σας. Ο σπάγγος χρησιμεύει για την αφαίρεση του ταμπόν.

Βρείτε μια θέση που να σας βολεύει, για παράδειγμα μπορείτε να καθίσετε στη λεκάνη της τουαλέτας, να καθίσετε οκλαδόν ή να σταθείτε όρθια με το ένα πόδι πάνω σε μια καρέκλα.

Με το ελεύθερο χέρι σας ανοίξτε τα χείλη του αιδοίου σας για να έχετε εύκολη πρόσβαση στον κόσμο.  Σπρώξτε απαλά το ταμπόν μέσα στον κόλπο για περίπου 4 εκατοστά. Ο κόλπος πηγαίνει διαγώνια προς τα πίσω δεν είναι ευθύς και κάθετος με κατεύθυνση από πάνω προς τα κάτω.

Όταν αφού το έχετε τοποθετήσει δεν το αισθάνεσθε πια, το ταμπόν έχει μπει αρκετά βαθιά. Αν το νιώθετε σημαίνει ότι δεν έχει μπει σωστά.  Αν νιώθετε πως το ταμπόν είναι έτοιμο να σας πέσει τότε δεν έχει μπει αρκετά βαθιά. Αν έχει μπει σωστά και δεν το νιώθετε, δεν πρόκειται να πέσει.

Αν η είσοδος του κόλπου σας σας φαίνεται πολύ μικρή για μπορέσει να μπει το ταμπόν, προσπαθήστε να την ανοίξετε με το δάχτυλό σας. Να θυμάστε ότι ο κόλπος είναι φτιαγμένος ώστε να μπορεί να ανοίγει αρκετά.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X