Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Καλώς μας ήρθες Ιχθύ!
Καλώς μας ήρθες Ιχθύ! thumbnail

Καλώς μας ήρθες Ιχθύ!

Αγαπώ τα Ψάρια γιατί συνδυάζουν με τρόπο μοναδικό το συναίσθημα, τα υπαρξιακά (κι άλυτα) προβλήματα, τη φαντασία, την επιλεκτική αδιαφορία και το διαρκές ταξίδι για την Χώρα του Αλλού.


Για να πάρεις σαφή απάντηση από Ιχθύ, φρόντισε το ερώτημα να είναι όσο πιο γενικό κι ασαφές γίνεται. Για να συνεννοηθείς μαζί τους, ζήτα το Επίσημο Ποσειδώνιο Λεξικό και για να τους θέσεις σε κίνηση, απευθύνσου με πάθος στο συναίσθημα. Διαφορετικά, μίλα με τον τοίχο, τις ίδιες απαντήσεις θα πάρεις.


Προς μεγάλη σου έκπληξη, θα …διαπιστώσεις ότι ο Ιχθύς τα καταφέρνει καλά σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Κι αυτό είναι και το μυστικό. Θα σκορπιστεί σε πολλά, θα παρατήσει στην πορεία άλλα τόσα, και στο τέλος θα του έχουν μείνει και κάποιες ικανότητες, τις οποίες αν δεν χρησιμοποιήσει, θα της ξεθωριάσει η Λήθη.


Τρέχει και δεν φτάνει. Τρέχει για εκείνον, για τους άλλους, για όποιον έχει ανάγκη. Τον έχει κάνει η Μοίρα να νοιάζεται και να κόπτεται, όταν άλλα ζώδια, δεν βλέπουν παρά μόνο το είδωλο τους στον καθρέπτη. Καλό για τους άλλους, αλλά ψυχοφθόρο για τον ίδιο. Χάνει το μέτρο (όχι ότι ποτέ το είχε), γίνεται χίλια κομμάτια και κάθε κομμάτι είναι κάπου στο άπειρο χαμένο.


Αντί να κάνει την καρδιά του πέτρα, θα προτιμήσει να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του όταν τα πράγματα ή οι άνθρωποι τον στρεσάρουν πολύ. Την πίεση δεν την αντέχει κι αν νομίζεις ότι στριμώχνοντας τον θα τον αναγκάσεις να κάνει κάτι που εκείνος δεν επιθυμεί, γελάστηκες. Θα το βάλει στα πόδια και θα κόψει ρόδα μυρωμένα.


Η Λήθη που ανέφερα και πιο πάνω είναι το αγαπημένο του σπορ. Η αμνησία (προσωρινή και μη) κεκτημένη του αρετή. Η αναβλητικότητα, το μεσαίο του όνομα. Είναι κοινωνικά ακοινώνητος, σε όλα από έξω -μέσα, μόνος του και με όλους.


Αν βρεις άκρη μαζί του, έπαινο θα πάρεις!
Πηγή: www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X