Marc Jacobs: Ένας ακόμα γάμος για τον διάσημο σχεδιαστή – Οι λαμπεροί καλεσμένοι, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η κόντρα με τον M. Kors

H 6η Απριλίου του 2019 θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη των fans της μόδας παγκοσμίως. Κι αυτό, γιατί ο διάσημος σχεδιαστής Marc Jacobs ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου μετά από τρία χρονιά σχέσης με… τον σύντροφό του, Char Defrancesco, με τον οποίο τυχαίνει να έχει και κάμποσα χρόνια διαφορά. Βλέπετε, ο σχεδιαστής είναι στα 55 ενώ ο… έτερος γαμπρός μόλις έχει πατήσει τα 37.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Ένας… υπέρλαμπρος γάμος!

Ο 55χρονος σχεδιαστής μόδας είχε κάνει πρόταση γάμου στον 37χρονο αγαπημένο του σχεδόν έναν χρόνο πριν σε ένα εστιατόριο την ώρα που ακούγονταν το τραγούδι του Prince «Kiss».

Η τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο εστιατόριο The Grill στο Μανχάταν. Δίπλα στο ζευγάρι ήταν αγαπημένα του πρόσωπα,  όπως η Naomi Campbell, η Bella και η Gigi Hadid και η Emily Ratajkowski. Το παρών έδωσαν και οι ηθοποιοί Justin Theroux, Bette Middler και Chloe Sevingny.

 

View this post on Instagram

 

God is in the details. Sixties David Webb enameled lion head cuff links (and my wedding band)! @cartier @davidwebbjewels #dontfloataway

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs) on

Ο σχεδιαστής και ο κατά 18 χρόνια νεότερος κατασκευαστής κεριών επέλεξαν να φορέσουν διαμαντένιες καρφίτσες σε σχήμα πιγκουίνου, ένα ξεχωριστό δώρο του καλλιτεχνικού διευθυντή των οίκων Prada και Miu Miu, Fabio Zambernardi.

Το δώρο δεν είναι καθόλου τυχαίο, γιατί όπως εξήγησε ο Marc Jacobs συμβολίζει κάτι για εκείνον και τον σύντροφό του. «Οι πιγκουίνοι έχουν μόνο έναν σύντροφο στη ζωή τους. Ένα σπουδαίο παράδειγμα πίστης. Τόσο ευγνώμων σε σένα και σε αγαπώ πάρα πολύ Fabio», έγραψε ο σχεδιαστής στο Instagram.

Δείτε βίντεο από τον γάμο:

Διάσημοι και στιλάτοι καλεσμένοι…

Οι καλεσμένοι του ήταν όλοι άνθρωποι της μόδας που φυσικά εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους. Μερικά από τα πιο διάσημα μοντέλα παγκοσμίως, έκαναν αισθητή την παρουσία τους με ιδιαίτερα φορέματα αλλά και ακόμα πιο ιδιαίτερα ανδρόγυνα looks, τιμώντας προφανώς το… ιδιαίτερο της περίστασης.

Δείτε σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=T80aonmCpC0

Αξίζει, επίσης, να αναφέρουμε ότι ο Marc Jacobs έχει βρεθεί και στη χώρα μας με τον αγαπημένο του, κάνοντας διακοπές το καλοκαίρι του 2016 σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι.

O δεύτερος γάμος και ο… Μπομπ Σφουγγαράκης

Έχει πολλά τατουάζ και τα αγαπάει, αναμέσα τους κι ένα με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και φοράει σπάνια τζίν παντελόνια. Έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές με κιλτ, εκτός και εντός πασαρέλας. Έχει παραδεχτεί άλλωστε ότι του αρέσει να τραβά την προσοχή: «Μου αρέσει να με προσέχουν και είμαι πολύ ειλικρινής γι’ αυτό. Όμως εάν θελήσω να φορέσω ένα ροζ φόρεμα ή κιλτ φούστα δεν το κάνω γι’ αυτό, το κάνω πρώτα για εμένα γιατί με ευχαριστεί».

Το 2010 έκανε και τον πρώτο του «γάμο», όταν και παντρεύτηκε τον κατά πολύ νεότερό του Lorenzo Martone, ο οποίος ασχολείται με τισ δημόσιες σχέσεις. Η τελετή έγινε σε ένα φιλικό σπίτι στο St. Barts στις Γαλλικές Δυτικές Ινδίες.

Το ταλέντο και η Luis Vuitton

Η ζωή δεν ήταν πολύ καλή μαζί του στα παιδικά του χρόνια. Έχασε τον πατέρα του όταν ήταν μόλις 7 ετών. Η μητέρα του, που ξαναπαντρεύτηκε τρεις φορές, ήταν -κατά δήλωσή του- «ψυχικά άρρωστη» και «δεν ενδιαφερόταν για τα παιδιά της».

Τα εφηβικά του χρόνια ο Μαρκ Τζέικομπς τα έζησε μαζί με τη γιαγιά του, στο Upper West Side της Νέας Υόρκης. Κι όταν στα 15 του μπήκε στην αγορά εργασίας, πιάνοντας δουλειά σε μία avant-garde μπουτίκ ρούχων, ίσως να μην πίστευε κι ο ίδιος πόσο πλατιά θα του χαμογελούσε στη συνέχεια η τύχη.

 

View this post on Instagram

 

Many, many years ago when I was young and only partially jaded. #solongagosaturday

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs) on

Πριν καν αποφοιτήσει από το τεχνικό λύκειο High School Art and Design του Μανχάταν, είχε ήδη αρχίσει να σχεδιάζει τα δικά του ρούχα. Λίγο μετά τα 15 του έφτιαξε την πρώτη κολεξιόν του. Στα 24, έγινε ο νεαρότερος στα χρονικά μόδιστρος που αποσπούσε το βραβείο «Νέο Ταλέντο» του αμερικανικού Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας.

Μάλιστα, το 2010, το περιοδικό Time τον συμπεριέλαβε στην ετήσια λίστα των 100 προσωπικοτήτων με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Το 2012, το περιοδικό Out τον κατέταξε στην 14η θέση των «50 Πιο Ισχυρών Ομοφυλόφιλων στις ΗΠΑ».

Ο Jacobs ήταν για 16 χρόνια στο… τιμόνι της τεράστιας φίρμας, συνώνυμο της πολυτέλειας, Luis Vuitton, από το 1997 συγκεκριμένα, πριν αποφασίσει λίγα χρόνια πριν να ανοίξει τα φτερά του και να αυτονομηθεί στον χώρο της μόδας, με τις πλάτες βέβαια κάποιων ισχυρών παραγόντων της βιομηχανίας αυτής, που έχει πολλή δόξα, αλλά και πολύ παρασκήνιο!

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε ότι για να κάνει το τεράστιο εκείνο βήμα ο σχεδιαστής χρειάστηκε να δώσει… υποσχέσεις στους επενδυτές του ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα έχουν απώλειες.

Η κόντρα με τον Michael Kors

Όπως κάθε μεγάλος σχεδιαστής που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο Marc Jacobs δεν θα μπορούσε να μην έχει την κόντρα του με κάποιον συνάδελφό του. Έτσι, ο… κλήρος έπεσε στον Michael Kors, τον οποίο ο Jacobs αντέγραφε σε κάθε επιχειρηματικό του βήμα, προσπαθώντας να είναι πάντα πιο μπροστά, δικαιολογώντας έτσι και τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα της βιομηχανίας της μόδας.

Με πληροφορίες από star.gr , fortunegreece.com

Πηγή φωτό και βίντεο: instagram@themarcjacobsTMZ.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Marc Jacobs: Η… κινηματογραφική επίδειξη και οι φήμες για «λουκέτο»

Παντρεύτηκε ο Μarc Jacobs τον σύντροφό του!

Oι στιλάτοι καλεσμένοι του Marc Jacobs

Σχετικά άρθρα