Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Εξοργισμένοι οι γονείς της Μελίνας – Εξαφανίστηκε ξανά ο ιατρικός φάκελος
Εξοργισμένοι οι γονείς της Μελίνας - Εξαφανίστηκε ξανά ο ιατρικός φάκελος thumbnail

Εξοργισμένοι οι γονείς της Μελίνας – Εξαφανίστηκε ξανά ο ιατρικός φάκελος

Χάθηκε και πάλι στη διαδρομή ο φάκελος της αναισθησιολόγου που συμμετείχε στην επέμβαση της μικρής Μελίνας, καθώς ένα μόλις μήνα μετά την απόρριψή του από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο δεν έχει επιστραφεί ούτε στη ΔΥΠΕ Κρήτης, αλλά ούτε και στο νοσοκομείο.

Έτσι, η υπόθεση της πειθαρχικής δίωξης της αναισθησιολόγου του Βενιζέλειου και εξαδέλφης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη για κλοπή ναρκωτικών φαρμάκων βρίσκεται ακόμα στον πάγο, καθώς ο φάκελός της… αγνοείται.

Ο ίδιος ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, επιβεβαίωσε πως ο φάκελος δεν έχει καν επιστραφεί στο νοσοκομείο για να δρομολογηθεί η ανασύστασή του και να σταλεί εκ νέου στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο που θα αποφασίσει και για την ενοχή ή όχι της αναισθησιολόγου.

Με ρυθμούς χελώνας όμως προχωρούν και οι έρευνες για τον θάνατο της μικρής Μελίνα Παρασκάκη, όσον αφορά στο πειθαρχικό κομμάτι, με πληροφορίες να αναφέρουν πως μέχρι στιγμής από την εσωτερική έρευνα του νοσοκομείου δεν προκύπτουν στοιχεία αμέλειας.

Η οικογένειά της μικρής Μελίνας από την πλευρά της μέσα στο βαρύ πένθος που έχει βυθιστεί επιμένει πως υπάρχουν ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα, βάσει του αποτελέσματος της ποινικής δικογραφίας που έχει σχηματιστεί από την αστυνομία.

Ετοιμάζεται μάλιστα να καταθέσει υπόμνημα, με το οποίο και θα ζητά την άσκηση ποινικών διώξεων για συγκεκριμένα αδικήματα, καθώς είναι αποφασισμένοι να βρουν εκείνους που οδήγησαν το παιδί στο θάνατο, ώστε να τιμωρηθούν και να αναπαυθεί η ψυχούλα της Μελίνας.
Πηγή: www.madata.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X