Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Πώς να ξεπεράσεις κάποιον που σε χώρισε
Πώς να ξεπεράσεις κάποιον που σε χώρισε thumbnail

Mαρίνα, αναγνώστρια του boro.gr

Πώς να ξεπεράσεις κάποιον που σε χώρισε

 Aναγνώστριά μας ρωτά:                


Είχα σχέση με έναν άντρα 14 χρόνια μεγαλύτερο μου έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που χωρίσαμε και χωρίς η σχέση να ειναι ολοκληρωμένη. Η σχέση κράτησε 3 μήνες με συνεχή επικοινωνία αλλά χωρίς να βρισκόμαστε τακτικά και έπειτα χωρίσαμε. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω τι να κάνω; Θεωρώ πως τον έχω θεοποιήσει στον μυαλό μου και δεν ξέρω πως να το αλλάξω.


Σας απαντά η ψυχολόγος Πουλίδη Παυλίνα Αγαπητή αναγνώστρια,


‘Όπως αντιλαμβάνομαι από τα λεγόμενα σας δυσκολεύεστε να ξεπεράσετε μια σχέση που  ανήκει στο παρελθόν εδώ και πολύ καιρό. Αν και ερωτική αυτή η σχέση αναφέρεται πως δεν περιείχε το ερωτικό κομμάτι λόγω του νεαρού της ηλικίας σας. Έχετε αναρωτηθεί μήπως το ανεκπλήρωτο κομμάτι αυτής της σχέσης σας πυροδοτεί αυτές τις σκέψεις; Το γεγονός ότι αναγνωρίζεται την τάση για εξιδανίκευση του πρώην συντρόφου σας είναι πολύ σημαντικό. Φαίνεται εν μέρη να αντιλαμβάνεστε ότι η εικόνα που έχετε πλάσει στο μυαλό σας για εκείνον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ίσως θα ήταν βοηθητικό να αξιολογήσετε τις τωρινές σας ανάγκες και έπειτα να αναρωτηθείτε κατά πόσο ο πρώην σύντροφο σας θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτές. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X