Νηστίσιμη Κρέμα με Λεμόνι

<h3><br class="Apple-interchange-newline" />Υλικά συνταγής</h3>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>1 φλ.</strong> <span>γεμάτο νερό</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ. γεμάτη </strong><span>κορν φλάουρ</span></span></li>
<li><span><strong>1/4 κ.γ. </strong><span>κουρκουμά</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ.</strong> <span>μαργαρίνη</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>ξύσμα από 1 λεμόνι</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ.</strong> <span>χυμό λεμονιού</span></span></li>
<li><span><strong>2 κ.σ.</strong> <span>ζάχαρη</span></span></li>
</ul>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div class="time"><strong><br /></strong></div>
<div id="fragment-1" class="news_body"><span>Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό (σε θερμοκρασία δωματίου) το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη, τον κουρκουμά, το χυμό, το ξύσμα και ανακατεύουμε με σύρμα. Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας για λίγα λεπτά να δέσει η κρέμα. Τέλος, προσθέτουμε τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε να λιώσει. <br />Όπως είναι ζεστή περιχύνουμε κέικ, ρεβανί και τούρτες. Όταν κρυώσει λίγο και σταθεροποιηθεί γεμίζουμε μπισκότα, κέικ, τούρτες ή αλείφουμε σε ψωμί. Ελέγχουμε την πυκνότητα της κρέμας προσθέτοντας ή αφαιρώντας λίγο υγρό. Να θυμάστε όταν κρυώσει σφίγγει αρκετά σαν ζελέ. Καλή επιτυχία .</span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body">Πηγή: argiro.gr</div>
</div>

Σχετικά άρθρα