Καυτερά Μπριζολάκια με Αβοκάντο!!!

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title"><strong>Υλικά</strong></div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>400 γρ. μοσχαρίσιο κόντρα φιλέτο, κομμένο σε λεπτές φετούλες</li>
<li>1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο</li>
<li>αλάτι, πιπέρι</li>
<li>1 κουτ. γλυκού κύμινο σε σκόνη</li>
<li>1 αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους</li>
<li>10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση</li>
<li>1/2 κρεμμύδι ξερό, σε φέτες</li>
<li>χυμό από 1/2 λάιμ</li>
<li>2 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκου κόλιανδρου ή μαϊντανού, ψιλοκομμένα</li>
<li>λίγο μαυροκούκι (αν έχουμε) </li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"> </div>
</div>
</div>
</div>
<div class="main_text">
<p><strong><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span></strong></p>
<p>Αλείφουμε το μοσχαρίσιο φιλέτο, με το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο. Ψήνουμε το κρέας σε αντικολλητικό τηγάνι για 6 – 8 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά και να γίνει όπως το θέλουμε. Ανακατεύουμε καλά σε μια σαλατιέρα το αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους, τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, το χυμό λάιμ και τον  κόλιανδρο. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και το μαυροκούκι (αν έχουμε) και ανακατεύουμε ξανά. Σερβίρουμε πλάι στα πικάντικα μπριζολάκια.</p>
<p> </p>
<p>Πηγή:gastronomos.gr</p>
</div>

Σχετικά άρθρα