Αρχική / Υγεία / Καρδιολογία / Εβδομάδα πρόληψης από τα καρδιαγγειακά νοσήματα
Εβδομάδα πρόληψης από τα καρδιαγγειακά νοσήματα thumbnail

Εβδομάδα πρόληψης από τα καρδιαγγειακά νοσήματα

Συνεχίζεται αυτό το μήνα η κοινή προσπάθεια της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ) με το Δήμο Αθηναίων για την προαγωγή και πρόληψη υγείας των πολιτών, καθώς και για τη μείωση της θνητότητας από τα Καρδιοαγγειακά Νοσήματα.


Εθελοντές καρδιολόγοι της ΕΚΕ θα βρίσκονται στα Δημοτικά Ιατρεία της Αθήνας (Σόλωνος 78) από τις 29 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Μαρτίου 2016 και ώρες 09.00-12.00 το πρωί για να πραγματοποιήσουν προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστους και άπορους, κατόπιν ραντεβού (210-3626587).


Ο πρόεδρος της ΕΚΕ, Στέφανος Φούσας, δήλωσε σχετικά:


st.fousas


"Είναι σημαντικό το γεγονός ότι συνεχίζεται η συνεργασία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας με τον Δήμο Αθηναίων σε μια διαρκή προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας. Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες -είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με διαφόρους φορείς- τόσο στην Αττική τόσο και στην περιφέρεια, για την προστασία της ανθρώπινης υγείας".


virus.com.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X