Αρχική / Μόδα / DYRBERG/KERN -2016: Collection “THE ARTS”
DYRBERG/KERN -2016: Collection “THE ARTS” thumbnail

DYRBERG/KERN -2016: Collection “THE ARTS”

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην τέχνη, τη δημιουργική επιθυμία και τις ερμηνευτικές μεθόδους της μόδας. Με τη συλλογή SS16 "THE ARTS", γιορτάζουμε τον ερχομό της Άνοιξης με επιρροές  από τα καλύτερα σχολεία Τέχνης του 20ου αιώνα.


Η έμπνευση προέρχεται από ζωγράφους, γλύπτες και αρχιτέκτονες οι οποίοι -ο καθένας με το δικό τους τρόπο- έχουν αφήσει το στίγμα τους στα πάντα, από τη μόδα μέχρι την κοινωνική ευαισθητοποίηση.Η  συλλογή SS16 της εταιρείας DYRBERG / KERN αποτελεί φόρο τιμής
στην τέχνη και δίνει ερμηνείες του πώς η τέχνη χρησιμοποιεί τα χρώματα, τους πολύτιμους λίθους και πώς μπορεί να εμπνεύσει τη μόδα!Μερικές από τις αντιπροσωπευτικές σχεδιαστικές ενότητες της SS16 collection “THE ARTS” είναι οι παρακάτω:

– Η σχεδιαστική ενότητα SCULPTURE τιμά την εξαιρετική ικανότητα των καλλιτεχνών να βλέπουν και να κατανοούν τον κόσμο μέσα από παράξενα σχήματα και την τρισδιάστατη αντίληψη, ακριβώς όπως τα Ιαπωνικά Origami!


- Η σχεδιαστική ενότητα ARCHITECT είναι μινιμαλιστική, αυστηρή και καθαρή. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική αποτίει φόρο τιμής στο απλό, το σύγχρονο και το σαφές.  Το Λιγότερο είναι καλύτερο! Less Is More!


- Η σχεδιαστική ενότητα ART NOUVEAU αποτίει φόρο τιμής στις οργανικές σιλουέτες της φύσης. Η φύση έχει καμπύλες και σχήματα, ακριβώς όπως και η ερμηνεία της DYRBERG / KERN. Η τελειότητα στην πιο αγνή της μορφή.


- Η σχεδιαστική ενότητα POP ART, είναι μια σύγχρονη ερμηνεία της δεκαετίας του 1960, η οποία γιορτάζει την αφέλεια, την απλότητα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.
Οι προτάσεις κοσμημάτων της POP ART είναι εύκολο να κατανοηθούν και να αγαπηθούν.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X