Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι λένε τ' άστρα για την εβδομάδα 29/2-6/3
Τι λένε τ' άστρα για την εβδομάδα 29/2-6/3 thumbnail

Τι λένε τ' άστρα για την εβδομάδα 29/2-6/3

Με την διέλευση του Ηλίου από το ζώδιο των Ιχθύων άνεση και θετική αίσθηση της πραγματικότητας θα έχετε οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, αλλά και αρκετοί Παρθένοι κι αρκετοί Ιχθύες (οι τελευταίοι – Παρθένοι και Ιχθύες- αναλόγως του προσωπικού ωροσκοπίου), εφόσονγεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο των ζωδίων που αναφέρω.


 


Επικοινωνιακά, εμπορικά, αλλά και σ’ επίπεδο μετακινήσεων η εβδομάδα αβαντάρει κυρίως Διδύμους, Ζυγούς, Τοξότες και Κριούς που γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο των ζωδίων αυτών. Αναλόγως του ατομικού αστρολογικού χάρτη, λιγότερο ή περισσότερο, η εύνοια στην εν λόγω θεματολογία αφορά και τους Υδροχόους, αλλά και τους Λέοντες που έχετε γενέθλια στο γ’ δεκαήμερο.


 


Από το τέλος της εβδομάδας η επικοινωνία, το εμπόριο, οι πάσης φύσεως συνδιαλλαγές και οι μετακινήσεις ευνοούνται πλέον για τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς, τους Αιγόκερους, τους Ταύρους, αλλά και κάποιους (αναλόγως προσωπικού ωροσκοπίου) Παρθένους και Ιχθύς που γεννηθήκατε στην αρχή των ζωδίων αυτών.


Κατά το Σαββατοκύριακο, ας δοθεί προσοχή όσον αφορά σε τυχόν εμμονές, στην κατήφεια, αλλά και στις  εντάσεις / αντιπαραθέσεις που μπορεί να προέλθουν από μια τάση επιβολής απόψεων, ειρωνείας, σαρκασμού, κακόβουλης κριτικής και μη εποικοδομητικής επιμονής σε στάσεις / θέσεις επάνω στην κουβέντα. Σχετικώς, καλό θα ήταν να μεριμνήσετε κυρίως οιΚριοί της 6-7/4, Καρκίνοι της 8-9/7, Ζυγοί της 9-10/10,  Αιγόκεροι της 6-7/1, Δίδυμοι της 22-23/5, Παρθένοι της 24-25/8, Τοξότες της 24-25/11, Ιχθύες της 20-21/2.


 


Όσον αφορά στη χαρά που προέρχεται από τη συναισθηματική / κοινωνική ζωή είτε απ΄ τα οικονομικά είτε ακόμα κι από μια ηθική δικαίωση, η εβδομάδα προσφέρει περισσότερα στους  Διδύμους, Ζυγούς, αλλά και πολλούς Υδροχόους και Λέοντες, εφόσον γεννηθήκατεαντίστοιχα: από τις 5/6 έως τις 14/6 , από τις 7/10 έως τις 16/10 , από τις 4/2 έως τις 12/2 κι από τις 6/8 έως τις 15/8 .


 


Μαχητικοί, αποφασιστικοί, υγιώς ορμητικοί κι αποτελεσματικοί αποδεικνύεστε εν τοις πράγμασιν μέσα σε αυτήν την εβδομάδα εσείς οι Καρκίνοι που γεννηθήκατε μετά τις 19/7  και οι Ιχθύες που γεννηθήκατε μετά τις 17/3.


Με μαεστρία και σωστή διαχείριση (αποφεύγοντας τη ζημιογόνο επιθετικότητα ή την προκλητική συμπεριφορά), φέρνετε θαυμάσια αποτελέσματα κι εσείς οι Σκορπιοί που έχετε γενέθλια μετά τις 19/11 και Υδροχόοι που γιορτάζετε τα γενέθλιά σας μετά τις 16/2.


 


Ταύροι γεννημένοι μετά τις 17/5  και Λέοντες γεννημένοι μετά τις 19/8 , καλό θα είναι ναμετριάσετε τη βιασύνη / επιπολαιότητα / το πείσμα ή και τη νευρικότητα που ενδεχομένως θα μπορούσε να φέρει ζημιές και προβλήματα κατά τις μέρες που ακολουθούν (η τάση αυτή έχει άμεση συνάρτηση με τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη όσον αφορά στο τελικό της αποτέλεσμα).


 


Κατά το Σαββατοκύριακο ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη. Πιο προσεκτικοί σχετικά με τις εντάσεις ας είστε οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι που γεννηθήκατε στην αρχή των ζωδίων. Μαχητικοί κι αποτελεσματικοί μπορείτε να είστε (με σωστή διαχείριση της δράσης κι ενέργειάς σας) οι Τοξότες και οι Ιχθύες που έχετε γενέθλια στην αρχή των ζωδίων. Πολύ πιοάνετα θα νιώσετε ότι πετυχαίνετε τους στόχους σας οι Κριοί και οι Λέοντες της πρώτης ημέρας των ζωδίων.


 


Η αίσθηση μιας «ομπρέλας προστασίας» ισχύει τώρα κυρίως για τους Ταύρους της 8-9/5 και τους Αιγόκερους της 8-9/1, αλλά και για τους Παρθένους και τους Ιχθύς της 10-11/9 και της 8-9/3, αντίστοιχα.


 


Η θέση του Κρόνου προσφέρει σταθερότητα στο βηματισμό υμών των πύρινων και αέρινωνπου έχετε γενέθλια κοντά στις παρακάτω ημερομηνίες: 5-6/4, 7-8/8, 7-8/12, 5-6/6, 8-9/10, 4-5/2.Εσείς μπορείτε να θέσετε γερές βάσεις σε κάτι που προσπαθείτε να χτίσετε με συνέπεια καιεργατικότητα. Επίσης, δύναστε να υπολογίζετε στη στήριξη από τη γραφειοκρατία είτε από κάποιο ανώτερο πρόσωπο στην ιεραρχία. Για τους Διδύμους και τους Τοξότες αυτής της παραγράφου ισχύει παράλληλα η τάση των πιέσεων, των ευθυνών, των προβλημάτων / προβληματισμών / διλημμάτων ή κατήφειας,  αλλά και των ξεκαθαρισμάτων, ακόμα και των εμποδίων ή των καθυστερήσεων,  μια τάση που φυσικά χρήζει μεθοδικότητας και πρόνοιας στην αντιμετώπιση. Ομοίως, καλό θα είναι να υπολογίσετε σε παρεμφερείςπιέσεις  /  ευθύνες / προβληματισμούς κι εσείς οι Ταύροι της 20-21/4, Λέοντες της 22-23/7, Σκορπιοί της 23-24/10 και Υδροχόοι της 20-21/1.
Πηγή: oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X