Αρχική / Teens / Πώς να απορρίψεις κάποιον που δεν σου αρέσει χωρίς να γίνεις κακιά
Πώς να απορρίψεις κάποιον που δεν σου αρέσει χωρίς να γίνεις κακιά  thumbnail

Πώς να απορρίψεις κάποιον που δεν σου αρέσει χωρίς να γίνεις κακιά

Θα σου τύχει κάποια στιγμή στη ζωή σου οπότε φρόντισε να είσαι προετοιμασμένη. 


1. Να είσαι ευγενική 


nice1


Αν κάποιος σου κάνει ερωτική εξομολόγηση σημαίνει ότι μάζεψε πολύ θάρρος για να το κάνει και θα είναι ήδη αγχωμένος. Οπότε καλύτερα να μην τον επιβαρύνεις κι άλλο ή να τον ντροπιάσεις. 


2. Πες του κάτι θετικό 


nice14


Θα τον κάνεις να νιώσει πιο άνετα αλλά και θα του κάνεις λίγο πιο μαλακά τα νέα. Οπότε πες κάτι καλό που θα τους κάνει να νιώσει καλύτερα. Θα δείξεις ευγένεια και ενδιαφέρον 


3. Να είσαι ειλικρινής 


nice5


Μην αρχίσεις να λες δικαιολογίες του στιλ "Έχω ήδη αγόρι". Δώσε τις σωστές εξηγήσεις για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις. 


4. Συνάντησε τον και πες του το 


nice8


Καλύτερα να μην είσαι δειλή και να το αντιμετωπίσεις σωστά και όπως πρέπει. Ασε που θα δείξεις ότι νοιάζεσαι για το άτομό του. 


5. Απόφυγε τις φράσεις κλισέ όπως ο διάβολος το λιβάνι 


nice7


"Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω" είναι κάτι που καλύτερα να μην πεις γιατί έχει ήδη χιλιοειπωθεί. Δεν θα βοηθήσει την κατάσταση αν δώσεις μια τόσο φθηνή δικαιολογία. 


6. Μην δώσεις ψεύτικες ελπίδες 


nice9


Δείξε ότι είσαι ξεκάθαρη από την αρχή και μην αφήσεις υπονοούμενα.


8. Μην τον αποφεύγεις


nice10


Σκέψου ότι αυτό θα χειροτερέψει την κατάσταση και θα πληγώσει τα αισθήματά τους. Δεν θα μπορείς να το αποφεύγεις για πάντα. 


9. Ζήτα του να μείνετε φίλοι 


nice4


Αυτό ίσως θα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι απ' όλα. Κανένας δεν θέλει να βρεθεί σε αυτή τη θέση, άσε που μπορεί στο μέλλον να προσπαθήσει πάλι να σε κερδίσει. Όμως αν είσαι σίγουρη ότι αυτό θες ξεκαθάρισε το πόσο σημαντική θα είναι αυτή η φιλία για σένα. 


10. Μην το κουτσομπολέψεις 


nice13


Με λίγα λόγια, μη κρυφογελάς με τις φίλες σου κάθε φορά που τυχαίνει να τον συναντήσετε και μην το συζητήσεις με τους φίλους του πίσω από την πλάτη του. Θα φανείς κακιά και ανώριμη. 


11. Μην το πάρεις πάνω σου


nice11


Ναι, είναι κολακευτικό το να ξέρεις ότι αρέσεις αλλά δεν είναι ανάγκη να την ψωνίσεις κιόλας. Δεν είναι κακό να έχεις αυτοπεποίθηση, μην το παρακάνεις παρόλα αυτά. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X