Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό και τον Ερμή στους Ιχθείς: Επικοινωνώ με την καρδιά μου!
Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό και τον Ερμή στους Ιχθείς: Επικοινωνώ με την καρδιά μου! thumbnail

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό και τον Ερμή στους Ιχθείς: Επικοινωνώ με την καρδιά μου!

Η σημερινή είναι άλλη μια θετική και αισιόδοξη μέρα, που κινείται κάτω από την ενέργεια της αρμονικής όψης εξαγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού. Μας δημιουργεί τη διάθεση να βγούμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να ζήσουμε το διαφορετικό και να νοιώσουμε χαρά και ευχαρίστηση. Και βέβαια, πάντα οι φίλοι μας μπορούν να μας προσφέρουν σημαντικές στιγμές ανανέωσης!

 

Έξοδοι, διασκέδαση, κοινωνικότητα είναι μέρος της σημερινής ημέρας, ενώ οι ευχάριστες επαφές μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να κρύβουν και εκπλήξεις!Ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις ή συναντήσεις κρύβονται στο δεύτερο επίπεδο των ενεργειών της όψης, και είναι άλλος ένας λόγος που συνηγορεί στη δημιουργία ενός πολύ καλού σκηνικού.

 

Εκείνο όμως που τροφοδοτείται σημαντικά είναι η ερωτική μας ζωή και η δυνατότητα να ζήσουμε έντονα και σε κάποιες περιπτώσεις… διαφορετικά. Πολύ πιθανόν και κάποια πρόσωπα από το παρελθόν να κάνουν τώρα την εμφάνισή τους, όμως είναι και αυτές οι συναντήσεις οι απρόσμενες, με νέα πρόσωπα που κρύβουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Γιατί η όψη ενεργοποιεί και νέους έρωτες, νέα πρόσωπα και νέα δεδομένα, που προσφέρουν σημαντική ανανέωση στο συναίσθημά σου, αλλά κυρίως στη διάθεσή σου!

 

ΚριοίΛέοντεςΖυγοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αφεθείτε στην ευεργετική ενέργεια τις όψης αυτής και παρατηρήστε τι νέο συμβαίνει στην καθημερινότητά σας… Έχετε πολλούς λόγους να χαμογελάτε, αλλά και να ζήσετε διαφορετικά και κυρίως, χαρούμενα!

Ερμής στους Ιχθείς


Το Σάββατο, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22 Μαρτίου. Εκείνο που αλλάζει είναι ο τρόπος που σκεπτόμαστε, μια και ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, της σκέψης και της έκφρασης. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από έντονο συναισθηματισμό, μια και ο Ερμής στους Ιχθείς γίνεται πιο ευαίσθητος και νιώθει την ανάγκη να επικοινωνήσει περισσότερο μέσα από το συναίσθημα με τους γύρω του, κατανοώντας σε πολύ μεγάλο βαθμό και τις ανάγκες τους.

 

Βεβαίως, συχνά υπάρχει το ενδεχόμενο να βγούμε εκτός πραγματικότητας, μια και ο πλανήτης εδώ έχει την τάση να δημιουργεί μια… άλλη πραγματικότητα στο μυαλό μας, που δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τον κόσμο μας και τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω μας.

 

Σε κάποιες περιπτώσεις, η επικοινωνία δεν περιορίζεται μόνο στον λόγο, αλλά εξαπλώνεται και σε ένα άλλο επίπεδο, σε μια άλλη διάσταση, πιο πνευματική! Την περίοδο αυτή, η έκφραση ευνοεί πολύ και την Τέχνη και πραγματικά μπορεί να εμπνεύσει τους καλλιτέχνες να μεγαλουργήσουν! Η δημιουργική έκφραση του Ερμή από τους Ιχθείς μας παρακινεί να ανακαλύψουμε το Φως που βγαίνει από μέσα μας, ό,τι και αν σημαίνει αυτό για τον καθέναν από εμάς!

 

ΚαρκίνοιΣκορπιοί και Ιχθείς, εσείς εισπράττετε την εύνοια του πλανήτη, είτε δημιουργώντας ένα πολύ καλό περιβάλλον επικοινωνίας, που τώρα γίνεται πιο συναισθηματική και σας φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε, είτε βοηθώντας σας να εκφραστείτε πολύ καλύτερα και με περισσότερη δημιουργικότητα!

 

 

Πηγή: myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X