Αβγά καλυμένα με κιμά!

<p><strong>Υλικά</strong></p>
<p>-5 αβγά<br />-100 γρ. κιμά χοιρινό<br />-1 λουκάνικο ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο<br />-1 κοφτό κουτ. γλυκού πάπρικα καυτερή<br />-1 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο<br />-50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο<br />-4 κουτ. σούπας αλεύρι<br />-100 γρ. φρυγανιά τριμμένη<br />-ελαιόλαδο για το τηγάνισμα<br />-αλάτι, πιπέρι</p>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Βάζουμε νερό σε ένα κατσαρολάκι και μόλις πάρει βράση, βάζουμε μέσα τα 4 αβγά για 5 λεπτά περίπου. Τα αφήνουμε να κρυώσουν σε νερό με παγάκια και τα καθαρίζουμε. Ανακατεύουμε τον κιμά με το λουκάνικο, την πάπρικα, τον μαϊντανό, το τυρί, αλάτι και πιπέρι. Απλώνουμε στην παλάμη μας λίγο από το μείγμα του κιμά, το κάνουμε πολύ λεπτό, τυλίγουμε με αυτό τα αβγά και έπειτα τα αλευρώνουμε. Χτυπάμε το τελευταίο αβγό με λίγο νερό και βουτάμε μέσα ένα ένα τα αβγά. Στη συνέχεια, τα περνάμε από τη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν</p>

Σχετικά άρθρα