Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Εξομολόγηση: Είμαι εθισμένος στο πορνό!
Εξομολόγηση: Είμαι εθισμένος στο πορνό! thumbnail

Εξομολόγηση: Είμαι εθισμένος στο πορνό!

Αναγνώστης μας εξομολογείται μια δύσκολη γι αυτόν κατάσταση και ζητά τη συμβουλή του ειδικού μας Χειρουργού, Ουρολόγου, Ανδρολόγου Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη:

 

Γεια χαρά.

Είμαι εθισμένος στο πορνό, έχει αποσταθεροποιηθεί η ζωή μου από το πορνό. Η σχέση μου με την σύντροφό μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου.

Απόλυτο αδιέξοδο.

Πνίγομαι.

Ψάχνω για λύση για θεραπεία, χωρίς την δυνατότητα να πληρώσω.

Ο κύριος Κωνσταντινίδης σας απαντά:

Αγαπητέ αναγνώστη. Εθισμός στο πορνό δεν υπάρχει. Εννοείται ότι σας αρέσει όπως αρέσει σε όλο τον πληθυσμό της γης. Γι΄αυτό  και είναι η πιο κερδοφόρα επιχείρηση μετά τις πωλήσεις όπλων.

Για τη σύντροφό σας κατανοώ… Μπορεί να  βλέπετε μόνο και και να μην κάνετε κάτι οπότε ίσως την εκνευρίζετε… που και πάλι

λίγο υπερβολικό  ακούγεται. Γιατί όταν βλέπει κάποιος πορνό συνήθως μετά , προχωρά και στο πραγματικό πορνό, δηλαδή το σεξ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι σχέση έχει η οικογένεια και οι φίλοι με το πορνό. Εννοείτε ότι δεν εγκρίνουν τις ταινίες και θέλουν κάτι διαφορετικό;

Ή όλη μέρα κρατάτε την τηλεόραση με προβολές και δεν μπορούν να δουν ειδήσεις και ποδόσφαιρο;

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X