Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Εβδομαδιαίες προβλέψεις: 29 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2016 από τον Κώστα Λεφάκη
Εβδομαδιαίες προβλέψεις: 29 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2016 από τον Κώστα Λεφάκη thumbnail

Εβδομαδιαίες προβλέψεις: 29 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2016 από τον Κώστα Λεφάκη

Του Κώστα Λεφάκη


ΚΡΙΟΣ


Τα σημάδια του Μαρτίου δείχνουν τι πρόκειται να ακολουθήσει το επόμενο διάστημα. Τομείς προσοχής πρέπει να είναι οι σχέσεις και ο χώρος που πρέπει να έχετε καλύτερη άμυνα η καριέρα. Οι μέρες θα έχουν μια νευρικότητα μεν αλλά παράλληλα ευνοούν την παραγωγικότητα. Οικονομικά δεν αλλάζει πολύ η κατάσταση το μόνο καλό είναι ότι υποχωρούν καθυστερήσεις και μειώνονται αντιξοότητες στην οικονομική σας διαχείριση. Οι μεγάλες όμως εκκρεμότητες παραμένουν το ίδιο απειλητικές και δεν πρέπει να τις ξεχνάτε. Ερωτικά περνάτε σε μια νέα φάση.ΤΑΥΡΟΣ


Σύνθετο το διάστημα με πολλές εντυπώσεις που θα σας δοθούν από την ροή των γεγονότων, αλλαγές και επιμέρους αναθεωρήσεις στα σχέδια και στην τακτική σας, αρκετά εμπόδια στα οικονομικά και δύσκολη συνεννόηση στο περιβάλλον της εργασίας. Πάντως τα σημάδια του Μαρτίου μιλούν για μια εξέλιξη που θα έχετε την προσεχή άνοιξη τόσο στην αλλαγή του τρόπου ζωής σας όσο και μια ανανέωση στο χώρο των σχέσεων σας. Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε έξοδα αλλά και μην τρομάζετε με τις κινδυνολογίες της εποχής και την καλλιέργεια του οικονομικού φόβου.ΔΙΔΥΜΟΙ


Ένταση στο κοινωνικό και στο επαγγελματικό πλαίσιο. Σύνθετα και πολλά γεγονότα. Πρόοδος στην εξέλιξη της δουλειάς σας αλλά και νέες ευθύνες μαζί. Τα σημάδια του Μαρτίου δείχνουν ότι ο επαγγελματικός τομέας θα σας κουράσει αλλά θα παίξει σπουδαιότερο ρόλο στη ζωή σας από εδώ και πέρα. Το μόνο καλό είναι ότι βάζετε σε μια νέα τάξη τη ζωή σας αφήνοντας πίσω οτιδήποτε δεν αξίζει να ασχολείστε μαζί του. Όσο για τα οικονομικά σας έχετε πλέον συνηθίσει στην κατάσταση που έχετε διαμορφώσει και είστε οι μόνοι που ούτε ελπίζετε αλλά ούτε και φοβάστε σχετικά με τα χρήματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Περισσότερο τυχερό για προσωπικά θέματα αυτό το διάστημα και αρκετά ενδιαφέρουσες διαμορφώνονται οι φιλικές και οι κοινωνικές σας σχέσεις μέσα από τις οποίες αντλείτε χαρά ή εξυπηρέτηση στις επιδιώξεις σας. Η περίοδος αυτή επίσης στο ξεκίνημα του Μαρτίου είναι κατάλληλη να μετακινηθείτε, να ενημερωθείτε για κάτι που σας ενδιαφέρει ή να λύσετε τυπικές ή άλλες διαφορές με το έμψυχο περιβάλλον σας. Τέλος, κατά ένα περίεργο τρόπο προστίθεται και μια δόση ψυχαγωγίας ενώ μια προσφορά που θα σας γίνει θα σας εκπλήξει.


ΛΕΩΝ


Οι οιωνοί του Μαρτίου δείχνουν ότι πρέπει να προσέξετε την εξέλιξη των οικονομικών σας και να μην παγιδευτείτε σε ψευδαισθήσεις που αυτή την εποχή λειτουργούν και στις οποίες είστε πολύ επιρρεπείς. Επίσης να αξιοποιήσετε ευκαιρίες βοήθειας ή προσφοράς από τους άλλους και αν δεν εκδηλώνονται άμεσα να τις αναζητήσετε κυρίως εσείς που έχετε κάτι σημαντικό να δημιουργήσετε. Γενικότερα όμως, η περίοδος αυτή σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε μερικές αλήθειες και να βάλετε τη ζωή σας σε νέα καλύτερη τροχιά.ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η εποχή εξυπηρετεί τις σχέσεις σας με τους άλλους και σας βοηθά να αντλήσετε τα καλά που αυτές μπορούν να προσφέρουν. Τα γεγονότα θα είναι περισσότερα και αρκετά σύνθετα στην καθημερινή σας πορεία. Προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε ούτε από φόβο, ούτε από την προπαγάνδα των άλλων. Αποφύγετε εκείνους που έχουν αποδείξει ότι δεν αξίζουν της προσοχής και της εκτίμησης σας και φροντίστε να είστε τυπικοί στις τρέχουσες οικονομικές σας υποχρεώσεις. Ερωτικά θα υπάρξει προσφορά αλλά θα είναι διακυμαινόμενη.ΖΥΓΟΣ


Τα πράγματα μπαίνουν σε νέο δρόμο και τα σημάδια του Μαρτίου μιλούν για μια ανάπλαση των κοινωνικών και των αισθητικών σας ενδιαφερόντων. Στο μεταξύ θα πρέπει να επιμεληθείτε καλύτερα για θέσεις εργασιακές ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες να υπερασπιστείτε το αντικείμενο της εργασίας σας και με τα μέσα που διαθέτετε αλλά και με την πείρα που σας άφησαν τα δυο τελευταία χρόνια. Κατάλληλη επίσης περίοδος για ταξίδια και μετακινήσεις, για αναθεωρήσεις σχέσεων, για κλείσιμο συμφωνιών και για μεθόδευση ενίσχυσης της κοινωνικής σας δύναμης την οποία είχατε αρκετά παραμελήσει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Το διάστημα που μεσολαβεί πριν τις εκλείψεις του Μαρτίου, εξυπηρετεί τα σχέδια, τους σκοπούς, ακόμα και τους πλέον συμφεροντολογικούς. Δίνει έμφαση σε σχέσεις αγάπης, σε τυχόν καλλιτεχνικά ταλέντα και γενικότερα στην δημιουργική έκφραση που ανάλογα ο καθένας σας μπορεί να επιδείξει τώρα. Στις συνεργασίες και στις συναλλαγές με τους άλλους να είστε λίγο επιφυλακτικοί. Φροντίστε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που σας παρέχουν και παρά την διάθεση και τον ενθουσιασμό σας για να κάνετε κάτι καινούργιο μην φτάνετε στο σημείο της υπερβολής.ΤΟΞΟΤΗΣ


Ένταση στο στενό περιβάλλον και κάποιες μικρές διαμάχες με αγαπημένα πρόσωπα έχει το διάστημα αυτό για εσάς. Παρουσιάζεστε  πιο ενισχυμένοι στη βάση της οικογενειακής σας ζωής αλλά και στο χώρο της δουλειάς σας. Πολλοί  από εσάς σχεδιάζετε να αλλάξετε τον τρόπο της ζωής σας με επίκεντρο τις συνθήκες διαβίωσης ή τον τόπο της διαμονής σας. Θα σας πάρει όμως αρκετό χρόνο μέχρι να μεταφέρετε από την θεωρία στην πράξη όλα αυτά που τώρα σκέπτεστε. Ερωτικά τυγχάνετε περισσότερης προσφοράς και κοινωνικά έχετε ευκαιρίες μέσω προσκλήσεων τρίτων να επηρεάσετε τις γνώμες ανθρώπων ή να πραγματοποιήσετε ένα απωθημένο σας όνειρο.


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Τα πράγματα είναι καλύτερα την εβδομάδα αυτή για τους περισσότερους από εσάς και αρχίζει μια μικρή περίοδος αποκατάστασης της προσωπικής ή της οικογενειακής σας ζωής. Αποκατάσταση επίσης προβλέπεται και στα επαγγελματικά σας, βέβαια κάποιες μεγάλες δυσκολίες δεν είναι εύκολο να υποχωρήσουν από την μια μέρα στην άλλη αλλά και εδώ θα έχετε μια μείωση αντιξοοτήτων και εμποδίων σε σύγκριση με το παρελθόν. Οικονομικά παραμείνετε προσεκτικοί και αισθηματικά πιο αφοσιωμένοι. Επικοινωνιακά η γοητεία και η επιρροή σας τονίζονται αισθητά.


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Τα σημάδια του Μαρτίου σας βοηθούν να πάρετε μια καλύτερη στάση απέναντι στις ανάγκες που εξελίσσονται πιο περίπλοκα και στις φήμες που κυριαρχούν για δύσκολες μέρες που έρχονται. Βασικός σύμμαχος είναι η εξυπνάδα σας και η ικανότητα σας να αποφύγετε τα δύσκολα ή τα επικίνδυνα σημεία στην πορεία της διαδρομής του. Παρόλα αυτά την περίοδο αυτή επιμεληθείτε καλύτερα τα οικονομικά σας και φροντίστε για τις προοπτικές που διαμορφώνονται, τόσο τις πιστωτικές όσο και τις χρεωστικές. Αισθηματικά αρχίζει μια περίοδος αποκατάστασης που θα περάσει νευρικά διαδοχικά στάδια μέχρι να ολοκληρωθεί.


 


ΙΧΘΕΙΣ


Σημαντικές οι αποφάσεις αλλά και κάθε πράξη σας θα έχει άμεση συνέπεια, είτε είναι θετική είτε είναι αρνητική. Περιφρουρήστε την ασφάλεια των κεκτημένων σας και κάντε μερικές υποχωρήσεις στον επαγγελματικό τομέα για το δικό σας συμφέρον. Μια μικρή θυσία ίσως είναι απαραίτητη, οικονομικά υπάρχουν ακόμα εμπόδια και μια δυσκολία. Αντίθετα στα αισθηματικά έχετε καλύτερες προοπτικές. Και στις δυο περιπτώσεις δηλαδή και στα οικονομικά και στα αισθηματικά θα παίξει σημαντικό ρόλο η δική σας συμπεριφορά όπως και η σωστή πρωτοβουλία την κατάλληλη στιγμή που θα πρέπει να πάρετε προς ίδιον όφελος.


 


Πηγή: oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X