Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Η 81χρονη από το Ηράκλειο Κρήτης που βοηθάει όσους έχουν ανάγκη, ζωγραφίζοντας
Η 81χρονη από το Ηράκλειο Κρήτης που βοηθάει όσους έχουν ανάγκη, ζωγραφίζοντας  thumbnail

Η 81χρονη από το Ηράκλειο Κρήτης που βοηθάει όσους έχουν ανάγκη, ζωγραφίζοντας

Οι Τοίχοι Καλοσύνης που έχουν έλθει και στο Ηράκλειο σε μια προσπάθεια να υποστηριχθούν οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη, βρίσκουν ανταπόκριση από άτομα κάθε ηλικίας.


Εθελοντές τοποθετούν σε κρεμάστρες τρόφιμα, ρούχα ή είδη πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που τα χρειάζονται στηρίζοντας τη σχετική πρωτοβουλία.


Η ομάδα, που δημιούργησε τους τοίχους αυτούς μέσω facebook, αναφέρεται στις σχετικές δραστηριότητες και στα σημεία που έχουν τοποθετηθεί τοίχοι.Την προσπάθεια αυτή συνδράμει και μια 81 χρονη Ηρακλειώτισσα η οποία σύμφωνα με ανάρτηση του Τοίχου Καλοσύνης του Ηρακλείου στο facebook: "Στα 81 της χρόνια, η κα Μαρία παίρνει την πρωτοβουλία και ζητάει να ζωγραφίσει κρεμάστρες για τους Τοίχους της Καλοσύνης στο Ηράκλειο Κρήτης…!!!"Να κάνω κι εγώ κάτι γι' αυτούς τους ανθρώπους αλλά και για την ψυχή μου… ", μας είπε συγκινημένη, την ώρα που μας παρέδιδε τα πρώτα της "έργα", αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση και προστίθεται "αποδεικνύοντας ότι "Η αλληλεγγύη… χρόνια δεν κοιτά" !


Είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας Ανθρώπους, ενεργούς που να στηρίζουν με πράξεις, την Αλληλεγγύη & την Ανθρωπιά!


Η κα Μαρία "επί το έργον"… !"


Σημειώνεται ότι οι Τοίχοι Καλοσύνης βρίσκονται σε περίπου 50 σημεία της πόλης.Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X