Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ημερολόγιο πλανητικών κινήσεων για τον Μάρτιο 2016. Πως επηρεάζονται τα ζώδια;
Ημερολόγιο πλανητικών κινήσεων για τον Μάρτιο 2016. Πως επηρεάζονται τα ζώδια; thumbnail

Ημερολόγιο πλανητικών κινήσεων για τον Μάρτιο 2016. Πως επηρεάζονται τα ζώδια;

Οι κινήσεις των πλανητών για τον Μάρτιο 2016


 

Με ..ούριο άνεμο μας έφτασε ο Μάρτιος καθώς τόσο η  Αφροδίτη ( ως τις 12.3) όσο και ο Ερμής (ως τις 5.3) θα βρίσκονται στο πρωτοποριακό και ανθρωπιστικό ζώδιο του Υδροχόου! Αυτοί λοιπόν οι δύο πλανήτες σας προτρέπουν να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε τις επιδιώξεις και τα όνειρά σας, τόσο αυτά που αφορούν την επαγγελματική σας πρόοδο όσο και αυτά που σχετίζονται με την ερωτική σας ευτυχία. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Τοξότη στις 6, μην διστάσετε να κάνετε βήματα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να εκφράσετε τις απόψεις σας και να διεκδικήσετε τη θέση που ονειρεύεστε καιρό τώρα.

 

 

 

Στις 9, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς  μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά θα είναι σε λογικά πλαίσια, καθώς όλοι προσπαθούν να υπερασπίσουν τα συμφέροντα τους. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στους Ιχθείς, από τις 5 μέχρι τις 22 του μήνα προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και έντιμοι με τους συνεργάτες σας και αν χρειαστεί, περιορίστε τα δικά σας οφέλη για το γενικότερο καλό, τόσο της εταιρείας που δουλεύετε ή έχετε στην κατοχή σας, όσο και την οικονομική σταθερότητα όλων.

 

Από τις 12 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα εισέλθει στους Ιχθείς προσπεράστε τους σκοπέλους που θα εμφανιστούν στο δρόμο σας με πλάγιους και διπλωματικούς τρόπους και μεριμνήστε για την σταθεροποίηση του ‘‘αύριο’’.

  

Από τις 22 του μήνα, που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού η επικοινωνία θα είναι αυξημένη και σας καλεί σε μία έντονη δραστηριοποίηση σε κοινωνικό επίπεδο. Τώρα μπορεί να λάβετε σημαντικές ειδήσεις, να πάρετε απόφαση για γάμο, ακόμη και να πετύχετε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, που θα αφορά εσάς και το άλλο σας μισό. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι των ζωδίων μπορείτε τώρα να βγείτε περισσότερο, να κάνετε νέες γνωριμίες και να εμπλακείτε στα κοινά, διευρύνοντας περισσότερο τις γνωριμίες σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε περισσότερα όταν συνεργάζεστε με άλλους και όχι δουλεύοντας ολομόναχοι.

 

Στις 23 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό, φροντίστε να έχετε ξεμπερδέψει με τις υποχρεώσεις σας απέναντι σε τρίτους και να είστε πιο προσεχτικοί στις συναλλαγές και στην καθημερινότητά σας, γιατί το διάστημα αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε εσφαλμένες επιλογές γύρω από τα οικονομικά σας, αλλά και γύρω από βαθύτερα συναισθηματικά θέματα.

 

Το τέλος του μήνα, που ο Κρόνος θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη στις 25, θα σας γεμίσει με αρκετές ανασφάλειες που θα σας συντροφεύουν τόσο στην πορεία των επαγγελματικών, όσο και των αισθηματικών σας ζητημάτων. Ωστόσο, μία έντονη αισιοδοξία που θα σας προσδώσει η παραμονή του Ήλιου και του Ερμή στον Κριό, θα είναι αρκετή για να δρομολογήσετε δυναμικά τα σχέδια του νέου έτους.

 

Αστρολογικές όψεις Μαρτίου 2016


 

1/3 – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Μπορείτε σήμερα να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, αρκεί να είστε σωστά οργανωμένοι και οξυδερκείς.

 

3/3 – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Μία ουσιαστική συζήτηση θα σας φέρει σήμερα πιο κοντά σε άτομα που αγαπάτε, αλλά δεν βλέπετε συχνά!

 

5/3 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Ακολουθήστε σήμερα τη λογική σας και μην αφήνετε κανέναν να σας παρασύρει.

 

5/3 – Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων: Πολεμήστε τις φοβίες σας και αντιμετωπίστε τες με την λογική και την βοήθεια της οικογένειας σας, για να τις ξεπεράσετε.

 

6/3 – Ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Τοξότη: Τα επιχειρήματα βρίσκουν στόχο και σταθεροποιούν καταστάσεις.

 

6/3 – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (+/- 1 ημέρα): Βάλτε σήμερα όρια σε συζητήσεις που θα κάνετε με τους οικείους σας και ξεκαθαρίστε τις προθέσεις και τα ζητούμενα σας.

 

8/3 – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία (+/- 1 ημέρα): Μπορεί να δημιουργηθούν ρήγματα στις σχέσεις σας, αν δεν προσέξετε τα λόγια και τις ενέργειες σας.

 

9 /3 – Πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Ιχθύων: Εκδηλώστε σήμερα το θυμό σας σε όσους φταίνε πραγματικά και όχι σε εκείνους που σας βολεύει!

  

10/3 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο (1 ημέρα): Σήμερα υπάρχει εύνοια σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποιήστε τις ιδέες σας και προωθήστε τες δυναμικά.

 

11/3 – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Διευθετήστε σήμερα τις εκκρεμότητες σας και αναθερμάνετε το πάθος στη σχέση σας.

 

12/3 – Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο των Ιχθύων: Ζητήστε και θα πάρετε σήμερα βοήθεια και μάλιστα πέρα από τις προσδοκίες σας!

 

14/3 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Μέρα με έντονη αίσθηση πειθαρχίας. Υποχρεώσεις έρχονται εις πέρας.

 

14/3 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Χειριστείτε διπλωματικά και με προσοχή τις σημερινές προκλήσεις που θα σας εμφανιστούν. Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και… κόκκαλα τσακίζει! Το νου σας!

 

15/3 – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία (+/- 2 ημέρες): Η διπλωματία στις επαγγελματικές συναλλαγές θα σας φανεί σήμερα πολύτιμη.

 

15/3 – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Καλύψτε σήμερα τα νώτα σας και προσέξτε τις ενέργειές σας, να μην έρθουν στο φως.

 

16/3 – Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (η όψη θα διαρκέσει αρκετές μέρες): Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες κάνουν σήμερα τη διαφορά. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!

  

18/3 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη (1 ημέρα): Η συνεννόηση σήμερα είναι το κλειδί για συμφέρουσες συναλλαγές και συνεργασίες. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας!

 

20/3 – Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Κριό: Απολαύστε ό,τι σας δίνει η ζωή, αντί να στεναχωριέστε με το παραμικρό! Δεν αξίζει τον κόπο!

 

20/3 – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Προσοχή σε μετακινήσεις, σε συνεργασίες και κάθε είδους επαφή, που μπορεί να σας δεσμεύσει μελλοντικά.

 

22/3 – Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Κριό: Προωθήστε τους στόχους σας μέσα από συλλογική εργασία και προσπάθεια και θα τα καταφέρετε καλύτερα από όσο πιστεύετε.

  

23/3 – Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Κρόνο (η όψη θα διαρκέσει αρκετές μέρες): Μετακινήσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις θέλουν την προσοχή σας.

 

23/3 – Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό: Διαφυλάξτε τις σημαντικές σχέσεις σας! Φερθείτε διπλωματικά και με διάθεση συμβιβασμού.

 

23/3 – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (+/- 1 ημέρα): Αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις και μη διαφωνήσετε με ανθρώπους και συνεργάτες, που δεν σας συμφέρει.

 

25/3 – Ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη: Αποφύγετε βιασύνες και αντιπαραθέσεις, που είναι ικανές να οδηγήσουν τα πράγματα στα άκρα.

 

25/3 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αντίθεση με τον Δία (+/- 2 ημέρες): Αποφύγετε συζητήσεις που θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση με ανθρώπους, από τους οποίους περιμένετε βοήθεια.

 

26/3 – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 1 ημέρα): Αφιερώστε αυτήν την ημέρα στην φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων.

 

30/3 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Κάποιες κοινωνικές σας υποχρεώσεις μπορεί να σας πιέσουν. Να είστε προσεκτικοί σε κάποιες νομότυπες διαδικασίες. Αποφύγετε ταξίδια!

 

31/3 – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες)Κάποια ξαφνικά προβλήματα θα σας χαλάσουν σήμερα τη διάθεση. Τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται…Πηγή: astrologos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X