Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Το τρίχωμα στο αιδοίο της γυναίκας: Ξέρετε σε τι χρησιμεύει; (φωτό)
Το τρίχωμα στο αιδοίο της γυναίκας: Ξέρετε σε τι χρησιμεύει; (φωτό) thumbnail

Το τρίχωμα στο αιδοίο της γυναίκας: Ξέρετε σε τι χρησιμεύει; (φωτό)

Aπαντά ο Ζήσης Παπαθανασίου , Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου


Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου
Οι τρίχες πάνω από τα γεννητικά όργανα της γυναίκας είναι σγουρές και σκληρές, όμοιες σε όψη με τις τρίχες του αντρικού εφήβαιου. Η όψη αυτών των τριχών εξαρτάται από την ηλικία, την ορμονική σύσταση, τη φυλή και την κληρονομικότητα. Στις χώρες γύρω από τη Μεσόνειο, οι γυναίκες συνήθως έχουν περισσότερες τρίχες στο εφήβαιο (ή όρος της Αφροδίτης), που είναι δυνατό να επεκτείνονται μέχρι τον ομφαλό ή να κατεβαίνουν στους γλουτούς.


Σε τι χρησιμεύει το τριχωτό στο εφήβαιο;


Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, οι αδένες που βρίσκονται στο εφήβαιο, καθώς και οι άλλοι που βρίσκονται σε άλλα σημεία της επιφάνειας του σώματος, όπως στις μασχάλες, διεγείρουν ερωτικά τον άντρα με εκκρίσεις που έχουν λιγότερο ή περισσότερο έντονη οσμή. Η ύπαρξη του τριχωτού έχει σαν αποτέλεσμα την επιβράδυνση της εξάτμισης των εκκρίσεων, με αποτέλεσμα η οσμή αυτή να διαρκεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X