Σούπα Ντομάτας

<h3 class="ingredients-header">ΥΛΙΚΑ</h3>
<div class="recipe_ingredients">
<p>·      <span>1,5 κιλό τομάτες ώριμες</span></p>
<p><span>·<span>      </span></span>200γρ. ψωμί από προζύμι</p>
<p><span>·<span>      </span></span>1 αυγό</p>
<p><span>·<span>      </span></span>2 κ.σ λευκό ξύδι βαλσάμικο</p>
<p><span>·<span>      </span></span>1 κ.σ <a class="f-link" href="https://www.maggicooking.gr/proion-maggi/maggi-nostimia" rel="nofollow" target="_blank">Nοστιμιά MAGGI</a></p>
<p><span>·<span>      </span></span>200γρ. φέτα</p>
<p><span>·<span>      </span></span>8 μεσαίες γαρίδες</p>
<p><span>·<span>      α</span></span>λάτι</p>
<p><span>·<span>      ε</span></span>λαιόλαδο</p>
<div> </div>
<div>
<h3>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</h3>
<div class="recipe_execution"><ol>
<li>
<p>Πλύνετε καλά τις τομάτες και χοντροκόψτε τις μέσα σε ένα μεγάλο μπολ. </p>
</li>
<li>
<p>Προσθέστε το ψωμί σε μικρά κομμάτια, το ξύδι, 5 κ.σ ελαιόλαδο, αλάτι, την <a class="f-link" href="https://www.maggicooking.gr/proion-maggi/maggi-nostimia" rel="nofollow" target="_blank">Νοστιμιά </a><span><span><a class="f-link" href="https://www.maggicooking.gr/proion-maggi/maggi-nostimia" rel="nofollow" target="_blank">MAGGI</a></span></span> και το αυγό ενώ πρώτα το έχετε βράσει σφιχτό. </p>
</li>
<li>
<p>Ανακατέψτε δυνατά με τα χέρια σας και πιέστε τις τομάτες για να βγάλουν τα υγρά τους. </p>
</li>
<li>
<p>Αφήστε στο ψυγείο για 30 λεπτά και χτυπήστε στο μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί ένας ομοιογενής χυλός. </p>
</li>
<li>
<p>Περάστε από μια ψιλή σήτα και συντηρήστε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε. </p>
</li>
<li>
<p>Καθαρίστε τις γαρίδες και σοτάρετε τις σε δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο για 2 με 3 λεπτά ή μέχρι να πάρουν απαλό κόκκινο χρώμα. </p>
</li>
<li>
<p>Σερβίρετε σε πιάτα την σούπα και γαρνίρετε με τριμμένη φέτα και τις γαρίδες. </p>
</li>
</ol>
<p>Πηγή:maggicooking.gr</p>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα