Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Η γυναίκα μου βγαίνει με φίλες και αργεί: Μπορεί να με απατά;
Η γυναίκα μου βγαίνει με φίλες και αργεί: Μπορεί να με απατά; thumbnail

Aντώνης, αναγνώστης του boro.gr

Η γυναίκα μου βγαίνει με φίλες και αργεί: Μπορεί να με απατά;

Αναγνώστης μας ρωτά: 


Είμαι παντρεμένος με παιδιά. Εδώ και λίγο καιρό η σύζυγος μου βγαίνει με άλλες παντρεμένες μανάδες και καλά για να πάνε θέατρο ή κινηματογράφο. Ενώ η παράσταση ξεκινάει για παράδειγμα στις επτά η ώρα το βράδυ καταλήγουν να γυρνάνε πάντα ξημερώματα Μου επιτίθεται πολλές φορές άνευ λόγου και αιτίας και μάλιστα μπροστά σε κόσμο.Όταν τις λέγω γιατί άργησε απλά δεν μου μιλά Επίσης αποφεύγει συστηματικά να έρχεται σε επαφή με δικούς μου ανθρώπους;


Απαντά η ψυχολόγος, Ειρήνη Παταργιά selfcare.grΚαλημέρα σας,


από το γράμμα σας καταλαβαίνω η ότι η σύζυγός σας προσπαθεί να σας αποφύγει και να περάσει καλά χωρίς την δική σας παρουσία. Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο είναι πάρα πολλοί αλλά δεν μπορούμε να προβούμε εδώ σε υποθέσεις. Καλύτερα να μείνουμε στη ίδια της την συμπεριφορά που δείχνει μία γυναίκα που προσπαθεί να μείνει μακρυά από τον άντρα της (δεν γνωρίζω τι κάνει με τα παιδιά σας). Το μόνο που μπορώ να σας προτείνω είναι με κάποιο τρόπο να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε μαζί της και να καταλάβετε το γιατί. Γιατί φεύγει, τι την έχει οδηγήσει σε αυτή τη συμπεριφορά. Έχει κάποια παράπονα από εσάς, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το γάμο σας, πόσο ευτυχισμένη και γεμάτη νιώθει μαζί σας. Μόνο με την επικοινωνία και το διάλογο θα μπορέσετε να καταλάβετε και ενδεχομένως να λύσετε τα προβλήματα που έχετε. Να θυμάστε ότι η όποια έκφραση συμπεριφοράς κρύβει και κάποιο λόγο από πίσω όπως επίσης ότι ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο να τον πλησιάζουμε. 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X