Αρχική / Διατροφή / Συνταγές / Ορεκτικά / Σαλάτα με χταπόδι και σέλερι!
Σαλάτα με χταπόδι και σέλερι! thumbnail

Σαλάτα με χταπόδι και σέλερι!




Υλικά



  • 1 μεγάλο χταπόδι γύρω στο 1 ½ κιλό

  • 350 γρ. ξίδι από λευκό κρασί

  • 2 κλωνάρια σέλερι

  • 1 κουταλιά της σούπας σπόρους μουστάρδας

  • 2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο

  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

  • λίγο πιπέρι







 


Εκτέλεση




  1. Καθαρίζετε το χταπόδι και το πλένετε καλά. Το βάζετε σε κατσαρόλα με λιγο ξίδι να βράσει χωρίς νερό, αλλά μόνο με τα υγρά του. Μόλις μαλακώσει (μετά από 1 ώρα) αποσύρετε από τη φωτιά και το κόβετε σε μικρά κομμάτια.




  2. Πλένετε το σέλερι και το κόβετε σε ροδέλες λεπτές. Ζεσταίνετε σε μικρό κατσαρολάκι το υπόλοιπο ξίδι με τους σπόρους μουστάρδας και προσθέτετε λίγο πιπέρι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύετε το χταπόδι με το σέλερι, τον άνηθο και περιχύνετε με το ζεστό λαδόξιδο. 




icookgreek.com




X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X