Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Σαββατοκύριακο Αγάπης 12/03 –13/03/2016
Σαββατοκύριακο Αγάπης 12/03 –13/03/2016   thumbnail

Σαββατοκύριακο Αγάπης 12/03 –13/03/2016

Ένα μοναδικό διήμερο ή καλύτερα τριήμερο αφού έχουμε και την Καθαρά Δευτέρα πολύ ονειρικό και ερωτικό πρόκειται να περάσουμε όλοι με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Ιχθείς. Έτσι θέλουμε να ζήσουμε τον μοναδικό έρωτα και είμαστε πολύ ευαίσθητοι και αισθησιακοί. Βέβαια και η Σελήνη που εισέρχεται στους Διδύμους  θα μας εξασφαλίσει ενθουσιασμό και άνεση στις επαφές μας με τους άλλους. Θα έχουμε διάθεση για διασκέδαση και ξεφάντωμα, κάτι που ταιριάζει με την Αποκριά και θα ενισχύει την πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ που θα έχουμε.
Κριός


Η διάθεσή σας θα είναι περισσότερο αισθησιακή με την διέλευση της Σελήνης από τους Ιχθείς. Θα θέλετε να διασκεδάσετε και να χαρείτε με την Σελήνη να περνά από τους Διδύμους και βέβαια ένα άτομο από το ζώδιο αυτό θα προσπαθήσει να σας πείσει να του χαρίσετε έναν μοναδικό χορό. Ασφαλώς δεν θα ξεφεύγετε και από την ματιά ενός Υδροχόου.
Ταύρος


Με τον κυβερνήτη σας να διελαύνει από τους Ιχθείς αυξάνεται η ευαισθησία σας και θέλετε έναν ονειροπόλο έρωτα, που θα θέλει να τον ζήσετε μαζί κάποιος από τον Ζυγό. Ωστόσο κάποιο άτομο από τον Τοξότη θα θέλει να ξεφαντώσετε και να χαρείτε αυτό το τριήμερο μαζί. 
Δίδυμοι


Όχι μόνο η διέλευση της Αφροδίτης σας κάνει ερωτικούς, αλλά και η Σελήνη που περνά από το ζώδιό σας, αυξάνει την ζωτικότητά σας και την ενθουσιαστική σας διάθεση. Ένας Ταύρος δεν θα σας αφήνει από τα μάτια του και θα σας προσκαλεί για έναν ξέφρενο χορό. Αλλά θα πρέπει να μπορέσετε να ξεφύγετε και από την πρόκληση ενός Παρθένου. Αν θέλετε να γνωρίζεται τι θα σας συμβεί, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Καρκίνος


Η γοητεία σας θα είναι πολύ αυξημένη από την διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθείς. Κάποιος Λέων θα σας κάνει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, αλλά και ένας Σκορπιός θα σας ζητήσει να γνωρίσετε μαζί του το πιο αισθαντικό ταγκό.


 


Λέων


Τόσο η διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθείς, όσο και η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους, θα σας κάνει πολύ ελκυστικούς και θα θέλετε να διασκεδάσετε. Θα δεχθείτε το έντονο φλερτ ενός Κριού, αλλά και μια συναρπαστική έκπληξη από έναν Αιγόκερω, θα πρέπει ασφαλώς να βρείτε την καλύτερη επιλογή.
Παρθένος


Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, θα είστε έντονα συναισθηματικοί και ερωτικοί. Ένα άτομο από τους Ιχθείς θα σας προσεγγίσει με ιδιαίτερα γοητευτικό τρόπο. Όμως θα σας φλερτάρει και ένας Λέων που δεν θα σας αφήνει από τα μάτια του.


 


Ζυγός


Ο κυβερνήτης σας διελαύνει στους Ιχθείς και εσείς γίνεστε πλέον περισσότερο γοητευτικοί και προκλητικοί. Κάποιος Υδροχόος θα σας κάνει μια πολύ χαριτωμένη πρόσκληση, αλλά και ένας Δίδυμος θα σας καλέσει για να χορέψετε μαζί ένα θερμό ταγκό.


 


Σκορπιός


Θα είστε ελκυστικοί και θα θέλετε να γνωρίσετε έναν παθιασμένο έρωτα με την διέλευση της Αφροδίτης στους Ιχθείς. Κάποιος Καρκίνος δεν θα σας αφήνει από τα μάτια του και θα σας προτείνει να περάσετε μαζί το κατώφλι του έρωτα. Αλλά και ένας Ταύρος θα σας φλερτάρει με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Ποια θα είναι η σωστή απόφαση;


 


Τοξότης


Είστε γεννημένοι για την περιπέτεια και τώρα με την διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθείς γίνεστε πολύ ελκυστικοί, έτσι θα σας προσεγγίσει ένας Κριός και θα θέλει να προχωρήσετε μαζί, όμως κάποιος Ταύρος θα έρθει στον δρόμο σας και θα σας συναρπάσει.


 


Αιγόκερως


Θα είστε ιδιαίτερα τρυφεροί, με την διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθείς. Η ανάγκη σας να ερωτευθείτε θα σας κάνει πολύ ελκυστικούς και ένα άτομο από τους Ιχθείς θα σας πλησιάσει. Όμως και ένας Ταύρος θα σας  κλείσει το μάτι, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις .


 


Υδροχόος


Με αυξημένη την γοητεία σας από την διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθείς, δεν θα ξεκολλά τα μάτια του από πάνω σας ένας Ζυγός. Βέβαια και ένας Τοξότης θα σας προκαλέσει με τον ενθουσιασμό του και την γοητεία του.


 


Ιχθείς


Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα μπορείτε να κατακτήσετε τα πάντα, ένας Καρκίνος και ένας Σκορπιός θα είναι αυτοί που θα μάχονται για να σας έχουν δίπλα τους. Η επιλογή βέβαια εξαρτάται από την θέλησή σας.


 


Πηγή: oroskopos.tv

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X