Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 12/3 έως 15/3
Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 12/3 έως 15/3 thumbnail

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 12/3 έως 15/3

Έρωτας, πάθος, διεκδίκηση, ζήλεια, έκσταση, αισθησιασμός…


Η Αφροδίτη και ο Άρης χορεύουν σφιχταγκαλιασμένοι στους ουρανούς, συνθέτοντας όλα αυτά που χαρακτηρίζουν ένα γνήσιο ερωτικό… έπος! Μα αν θέλεις να το ζήσεις με όλη σου την ψυχή, βάλε στην άκρη κάποιες από τις ηθικές αρχές που σε γαλούχησαν.
Κι εννοώ αυτές που βαφτίζουν «αμαρτία» κάθε τι το ερωτικό, που δεν εντάσσεται μέσα στους κανόνες και τα «πρέπει» μιας ηθικά διαβρωμένης κοινωνίας. Αυτές που τελικά εξυπηρετούν την απρόσκοπτη λειτουργία ενός συστήματος, που ήθελε και θέλει συγκεκριμένους ρόλους για τον άνδρα και την γυναίκα.


Τις ηθικές αρχές που πρώτοι καταπατούν κρυφά οι «θεματοφύλακές» τους.


Όμως οι ορμές σου δεν είναι ούτε «φαύλες», ούτε «παράδοξες», όταν πηγάζουν από την καρδιά σου, όταν απλά εκφράζεις την αλήθεια σου. Γίνονται τέτοιες, όταν υπαγορεύονται από τα απωθημένα και τον Σκιερό εαυτό σου κι όταν μετατρέπεις την ερωτική τελετουργία σε εμπορική συναλλαγή.


Η σεξουαλική επανάσταση που πρώτος στην σύγχρονη εποχή εισηγήθηκε ο Βίλχελμ Ράιχδεν έχει καμία σχέση με την εμπορευματοποίηση του σεξ και του έρωτα. Με την υποκριτική στάση εκείνων που αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας το δικαίωμα σου να ερωτευτείς τον άνθρωπο που οι ίδιοι θεωρούν «ακατάλληλο» αλλά την ίδια στιγμή ξεροσταλιάζουν μπροστά στα «καλούδια» της πορνείας.


Σου έμαθαν να θεωρείς ανοσιούργημα τον «ανένταχτο» έρωτά σου, μα αυτή είναι η πραγματική του φύση: Δεν υπόκειται σε κανόνες και περιορισμούς, είναι ο αιώνιος αστάθμητος παράγοντας, ο ανίκητος επαναστάτης που μπορεί να σου αλλάξει την ζωή μέσα σε μια στιγμή.


Και βέβαια η φύση του δεν είναι μόνον σαρκική αλλά και πνευματική. «Διφυής» κατά τους Ορφικούς, έχει απεριόριστη δικαιοδοσία στα ιδανικά και τις αξίες σου.


Όταν είσαι ερωτευμένος με την Ελευθερία και την Δικαιοσύνη, όταν είσαι ερωτευμένος με την ίδια την ζωή, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να υποτάξει το πνεύμα σου.
Πηγή: www.astrology.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X