Αρχική / Όλα τα σενάρια για το μέλλον του Mega – Τι θα γίνει τελικά με το κανάλι;
Όλα τα σενάρια για το μέλλον του Mega - Τι θα γίνει τελικά με το κανάλι;  thumbnail

Όλα τα σενάρια για το μέλλον του Mega – Τι θα γίνει τελικά με το κανάλι;

Χθες κυκλοφόρησε η φήμη ότι, το υψηλόβαθμο στέλεχος του Mega παραιτήθηκε, αλλά αυτό δεν ισχύει. Αντίθετα, ο κ. Πεφάνης επρόκειτο να έχει σήμερα κρίσιμες επαφές που αποσκοπούν στην εξυγίανση του καναλιού. Σημειώνεται ότι ο κ. Πεφάνης είναι το μοναδικό εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης και ότι η παραίτησή του θα δημιουργούσε τρομακτικό πρόβλημα στη λειτουργία της επιχείρησης, σύμφωνα με την «Καθημερινή». Πάντως, τα σενάριο για το μέλλον του Mega δίνουν και παίρνουν.


Πολλοί διακρίνουν ως πιθανό σενάριο οι πιστώτριες τράπεζες να αναλάβουν ενεργότερη συμμετοχή στη διαχείρισή του. Αλλοι διαβλέπουν ότι οι βασικοί μέτοχοι του καναλιού, Βαρδής Βαρδινογιάννης και Γιώργος Μπόμπολας, θα ορίσουν πρόσωπα της δικής τους εμπιστοσύνης, με εκτελεστικά καθήκοντα. «Ζωντανό» παραμένει και το σενάριο της αύξησης του Μ.Κ., είτε από υφιστάμενους μετόχους είτε από νέους. Τα προβλήματα στο κανάλι οξύνθηκαν μετά την αποτυχία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της επιχείρησης που είχε προγραμματιστεί για τις αρχές του μήνα. Οι μέτοχοι δεν κατέβαλαν τα σχετικά κεφάλαια, ύψους 15 εκατ., που θα αξιοποιούνταν ως κεφάλαιο κίνησης στην επιχείρηση. Η εταιρεία εμφανίζει σημαντικά προβλήματα ρευστότητας και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θεωρείται μονόδρομος, καθώς οι τράπεζες κρατούν κλειστές τις κάνουλες.

www.dikaiologitika.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X