Αρχική / Οι μισοί καταριούνται να κλείσει το MEGA και οι άλλοι μισοί κλαψουρίζουν
Οι μισοί καταριούνται να κλείσει το MEGA και οι άλλοι μισοί κλαψουρίζουν thumbnail

Οι μισοί καταριούνται να κλείσει το MEGA και οι άλλοι μισοί κλαψουρίζουν

Του Νίκου Νικητέα


 


Ενα αρρωστημένο πάρτι απόψεων είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικότερα στο Facebook, με αφορμή την κατάσταση στο MEGA… Οι μισοί καταριούνται και αισθάνονται ότι παίρνουν το αίμα τους πίσω που το κανάλι της διαπλοκής βρίσκεται ενα βήμα πριν το λουκέτο και οι άλλοι μισοί και λιγότερο, αφού στην πραγματικότητα είναι οι εργαζόμενοι στο σταθμό, οι φίλοι και οι συγγενείς τους, «κλαψουρίζουν» για αυτό που τους συμβαίνει, βρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ.


Και οι μεν και οι δε, αποτυπώνουν ο καθένας με τα βιώματα του, τη βαθιά παρακμή της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και των media.


Μετά απο 7 χρόνια κρίσης όλοι τα έχουν δει ολα… Δεν είναι τίποτα κανονικό, δεν είναι τίποτα φυσιολογικό, δεν είναι τίποτα ανθρώπινο.


Αυτή η  παρακμή ειναι ζούγκλα. Και στη ζούγκλα δεν υπάρχει δίκαιο ή άδικο, υπάρχει ζωή ή θάνατος. Κατά συνέπεια για να ζήσεις μπορείς να κάνεις τα πάντα. Δεν σημαίνει όμως οτι δικαιολογούνται και τα πάντα!


Και για το τέλος τρεις αλήθειες:
Πρώτον το MEGA το εγκατέλειψαν οι μεγαλομέτοχοι*.


Δεύτερον και να χαίρεται κανείς που απειλούνται από την ανεργία καμία 500αρια εργαζόμενοι ή να νιώθει αδικημένος ή «πουλημένος» το ALTER, η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ και ο,τι άλλο εχει κλείσει δεν θα ξανανοίξει.


Τρίτον, με τις «κλάψες» δεν συγκινούνται τα αφεντικά, δεν μειώνεται η ανεργία, δεν γίνονται επενδύσεις, δεν παράγεται πλούτος!


 


* Ελπίζουμε να ανατραπεί η αρχική στάση των εκδοτών και την ύστατη στιγμή να προχωρήσουν σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου


www.enimerosi24.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X