Μαυρομάτικα φασόλια με φρέσκο κρεμμυδάκι και πιπεριές Φλωρίνης!

<h3>Υλικά:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">250 γρ. φασόλια μαυρομάτικα</li>
<li class="rr_method_list">1 μικρό ματσάκι μαΐντανό ψιλοκομ.</li>
<li class="rr_method_list">4-5 πιπεριές φλωρίνης ψιλοκομ.</li>
<li class="rr_method_list">2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομ.</li>
</ul>
<p> </p>
<p><span>Για τη σως:</span></p>
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">5 κουτ.σούπας ελαιόλαδο</li>
<li class="rr_method_list">2 κουτ.σούπας ξύδι</li>
<li class="rr_method_list">1 κουτ.σούπας μέλι</li>
<li class="rr_method_list">1 κουτ.σούπας μουστάρδα</li>
<li class="rr_method_list">1 κουταλάκι κάρυ</li>
<li class="rr_method_list">αλάτι-πιπέρι</li>
</ul>
<div>
<h3>Εκτέλεση:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Μουλιάζουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ.</li>
<li class="rr_method_list">Την επόμενη τα βράζουμε, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.</li>
<li class="rr_method_list">Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τη σαλάτα και περιχύνουμε με τη σως. (Η σως γίνεται πιο ωραία αν τη χτυπήσετε με το μιξεράκι του φραπέ σε ένα μπολάκι)</li>
<li class="rr_method_list">Αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 1/2 ώρα να σταθεί και είναι έτοιμη.</li>
</ol></div>
</div>
<p>sintagespareas.gr</p>

Σχετικά άρθρα