Σκορδαλιά με καρύδια!

<p><strong><span style="font-size: 1.17em;">Υλικά:</span></strong></p>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">1,5 κούπα καρύδια</li>
<li class="rr_method_list">1 κουτ. σούπας ξύδι</li>
<li class="rr_method_list">3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο</li>
<li class="rr_method_list">μισή κούπα νερό</li>
<li class="rr_method_list">μισό κουτ. γλυκού αλάτι</li>
<li class="rr_method_list">2-3 σκελίδες σκόρδο</li>
</ul>
<div>
<h3>Εκτέλεση:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Τα βάζουμε όλα μαζί στο μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν πολτός. Η σκορδαλιά είναι έτοιμη.</li>
<li class="rr_method_list">Το ξύδι και το αλάτι τα αυξομειώνουμε ανάλογα με τα γούστα μας. Αν μας φανεί πολύ πηκτή την αραιώνουμε με λίγο νεράκι ακόμη.</li>
</ol></div>
</div>
<p> </p>
<p>sintagespareas.gr</p>

Σχετικά άρθρα