Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πρωταπριλιά: Η ταρώ κάρτα της ημέρας το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016
 Πρωταπριλιά: Η ταρώ κάρτα της ημέρας το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 thumbnail

Πρωταπριλιά: Η ταρώ κάρτα της ημέρας το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Η τράπουλα των καρτών Ταρώ, αυτή η μυστηριώδης τράπουλα  της  μικρής και της μεγάλης Αρκάνας, κρατά καλά φυλαγμένο το μυστικό της καταγωγής της, όσο και αν για την προέλευσή της έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά!


Το σίγουρο είναι ότι αυτή η αποκρυφιστική μέθοδος, η τράπουλα ταρό, μας αποκαλύπτει  καθημερινά τα όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε!


Η ερμηνεία της κάρτας Ταρώ  Πρωταπριλιά!
 
Η κάρτα αυτή αντιπροσωπεύει το παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Παριστάνει τα αυθόρμητα καινούρια ξεκινήματα και τον ανοιχτό νου που δεν σκοτίζεται από την προκατάληψη.

Είναι το σύμβολο της παιχνιδιάρικης ανεμελιάς, γεμάτος από τη χαρά της ζωής και ελεύθερος από κάθε έγνοια. Η Πρωταπριλιά  μας δείχνει πως σήμερα μπορούμε να μπούμε σε μία νέα φάση της ζωής μας, γεμάτοι δέος. Μας συμβουλεύει να ζήσουμε μόνο στο παρόν, αφού είναι το σύμβολο της ανοιχτής καρδιάς και της αυθόρμητης ειλικρίνειας, πάντα έτοιμος για καινούριες εμπειρίες.

Φανερώνει ότι πρόκειται να ζήσουμε ανανεωτικές εμπειρίες οι οποίες μερικές φορές έχουν χαοτικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν αναπαριστούν ουσιαστικούς κινδύνους, ακόμη κι όταν "τρώμε τα μούτρα μας". 

Πηγή: astrologos.gr
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X