Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Δικαιοσύνη: Η κάρτα Ταρώ της Τρίτης 15 Μαρτίου
Δικαιοσύνη: Η κάρτα Ταρώ της Τρίτης 15 Μαρτίου thumbnail

Δικαιοσύνη: Η κάρτα Ταρώ της Τρίτης 15 Μαρτίου

Γενικά: Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει την ανάγκη σου για δικαιοσύνη, ισορροπία και αρμονία. Σήμερα, θα πρέπει να επιστρετεύσεις την πιο ισορροπημένη πλευρά σου για να αντιμετωπίσεις αυτά που σε απασχολούν και να δεις τον εαυτό σου όσο πιο αντικειμενικά μπορείς. Αν σε απασχολούν νομικές υποθέσεις, φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις προς όφελός σου.


Αισθηματικά: Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, σήμερα ίσως αναρωτηθείς για το μέλλον της σχέσης σου. Αν έχεις αμφιβολίες για την εξέλιξή της, ίσως λάβεις την απόφαση να ακολουθήσεις ένα ξεχωριστό δρόμο από αυτόν του συντρόφου σου. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, φαίνεται πως θα εμφανιστεί ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου με σοβαρό σκοπό.

 

Επαγγελματικά: Σήμερα, πρέπει να επιδείξεις την ίδια προσοχή και στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις την τάση να ρίχνεις περισσότερο βάρος σε έναν από τους δύο τομείς της ζωής σου, η κάρτα σε συμβουλεύει να αναζητήσεις την ισορροπία για να επιτύχεις τους σκοπούς και να μην αφήσεις τη ζυγαριά να γείρει προς τη μία ή την άλλη πλευρά. Μοίρασε την ενέργειά σου ισόποσα.

 

Οικονομικά: Η κάρτα της Δικαιοσύνης φανερώνει εύνοια σε τυχερά παιχνίδια. Ακόμη και αν δεν σου αρέσει να ρισκάρεις ή να τζογάρεις, φαίνεται πως σήμερα θα έρθουν κάποια χρήματα από κάπου που περιμένεις καιρό. Μπορεί να μην είναι πολλά, όμως θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Ξόδεψέ τα με σύνεση.

 

Υγεία: Είναι σημαντικό να εστιάσεις στο σήμερα και να αναζητήσεις και σε αυτό τον τομέα την ισορροπία. Αν ακολουθείς έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής ή αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα υγείας, αφουγκράσου τις ανάγκες του σώματός σου και προσπάθησε να υιοθετήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που θα επαναφέρει την αρμονία στη φυσική σου κατάσταση.

 

 

Πηγή: myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X