Αρχική / More / Εργασιακά / Μπορώ να κάνω έναρξη επιτηδεύματος;
Μπορώ να κάνω έναρξη επιτηδεύματος; thumbnail

Μπορώ να κάνω έναρξη επιτηδεύματος;

Ο κύριος Γιώργος Μαντικόπουλος μας ρωτά:

«Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε άνεργοι με κάρτα στον ΟΑΕΔ. Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορούμε να κάνουμε και οι δύο ή ένας από τους δύο έναρξη επιτηδεύματος με έδρα το σπίτι μας που να μπορεί να επιδοτηθεί από κάποιο οργανισμό και ποιο μπορεί να είναι το αντικείμενό αυτής; Ευχαριστώ εκ των προτέρων».

Απαντά ο κύριος Γιάννης Σωπασής,  πρώην Διευθυντής του ΙΚΑ Θεσσαλονίκης

Βεβαίως, μπορείτε να κάνετε ατομική επιχείρηση. Θα απευθυνθείτε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της περιοχής σας- στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη ή όπου διαμένετε- και συγκεκριμένα στον Σύμβουλο προγραμμάτων νέων επιχειρήσεων. Αυτή τη στιγμή έχουν βγει κάποια προγράμματα, θα σας ενημερώσουν και θα σας δώσουν υλικό στο οποίο περιέχονται όλα τα επαγγέλματα που επιδοτούνται ως νέα έναρξη. Αυτό αντιστοίχως μπορεί να το κάνει και η σύζυγός σας η οποία είναι άνεργη. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον αρμόδιο Σύμβουλο Επιδοτήσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου για τα νέα προγράμματα που επιδοτούνται.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X