Κέικ Μπανάνας!

<p><strong>ΥΛΙΚΑ</strong></p>
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">5 πολύ ώριμες μπανάνες</li>
<li class="rr_method_list">125 γρ. βούτυρο</li>
<li class="rr_method_list">150 γρ. καστανή ζάχαρη</li>
<li class="rr_method_list">2 αυγά</li>
<li class="rr_method_list">200 γρ. αλεύρι</li>
<li class="rr_method_list">2 βανίλιες</li>
<li class="rr_method_list">λίγα καρύδια</li>
<li class="rr_method_list">1 κ.γ. σόδα ή 1 κ.σ. μπέϊκιν πάουντερ</li>
<li class="rr_method_list">άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα</li>
</ul>
<h3>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Σ’ ένα κατσαρολάκι (ή πολύ μεγάλο τηγάνι) βράζουμε το βούτυρο, τις μπανάνες σε κομμάτια, και την καστανή ζάχαρη. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει σα μαρμελάδα (10-20 λεπτά). Αφήνουμε λιγα λεπτά να κρυώσει!</li>
<li class="rr_method_list">Προσθέτουμε τα αυγά στη "μαρμελάδα".</li>
<li class="rr_method_list">Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά όλα μαζί.</li>
<li class="rr_method_list">Προσθέτουμε το μείγμα της μπανάνας και ομογενοποιούμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.</li>
<li class="rr_method_list">Σε μια καλά αλευρωμένη φόρμα ψωμιού (αφού πρώτα την αλείψουμε με βούτυρο, αλευρώνουμε!) βάζουμε τη ζύμη σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC.</li>
<li class="rr_method_list">Ανοίγουμε το φούρνο μετά από 40 λεπτά και τσεκάρουμε με μια οδοντογλυφίδα αν είναι έτοιμη. Εάν μένουν υπολείμματα στην οδοντογλυφίδα, αφήνουμε ακόμη 10-20 λεπτά.</li>
<li class="rr_method_list">Τέλος, όταν κρυώσει ξεφορμάρουμε το κέικ και πασπαλίζουμε με την άχνη. Καλή όρεξη!!</li>
</ol>

Σχετικά άρθρα